دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 


مواد لازم


شکر: 120 گرم و 4 قاشق غذاخوری

آب : 2 قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه : 2 قاشق مربا خوری
شیر: 280 میلی لیتر
شکلات ساده : 60 گرم
چوب دارچین : یک تکه
تخم مرغ: یک عدد
زرده تخم مرغ : 2 عدد

 

طرزتهیه

 

 

120 گرم شکر را با آب و آب لیمو ترش در قابلمه کوچک ریخته و روی حرارت بزارین تا شکر حل بشه . گاهی تابه را حرکت بدین ، ولی به هیچ وجه هم نزنین و بزارین بجوشه و به رنگ کاراملی دربیاد. فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد یا350 درجه فارنهایت گرم کنید . کارامل رو تو قالب بریزید و قالب رو تکون بدید تا دیواره های قالب هم کاراملی بشه ، بعد بزارید خنک بشه .

شکلات را خرد کرده و داخل شیربریزین . سپس روی حرارت بزارین تا شکلات حل بشه. بعد دارچین را هم اضافه کنید یک عدد تخم مرغ و زرده ها را با باقی مانده ی شکر هم بزنید ، سپس دارچین نکوبیده را از داخل شیر بیرون آورده و شیر گرم را در حال به هم زدن، به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنین .

پس از آن مخلوط را داخل قالب ریخته و به صورت بن ماری داخل فربزارید که 20 تا 30 دقیقه بماونه یا تا وقتی که وسط دسر خیلی کم بلغزد. سپس از داخل فرخارج کرده، بزارید خنک بشه بعد چند ساعتی دریخچال قرار بدید تا کاملا خنک شده بعد برگردونید و سرو کنید.

 

 


 

[ چهارشنبه ۱٦ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:٢۳ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed