دادلی دوزلی
این وبلاگ یک سایت مرجع برای آشپزی ایرانی و بین المللی است.در این وبلاگ آشپزی را با تمام نکات و فوت وفن هایش یاد بگیرید. تمامی دستورات و عکسها دست پخت نویسنده بوده و کاملا امتحان شده اند ، نام این وبلاگ درزبان ترکی معنی خیلی خوشمزه را تداعی می نماید ، دادلی به معنی خوش طعم و دوزلی به معنی بانمک است 
قالب وبلاگ
نويسندگان
لینک های باحال

 

 

 


این ژله دقیقا برپایه رنگها ی رنگین کمان درست شده ، بنفش ، نیلی ، آبی ، سبز ،

زرد ، نارنجی و قرمز

 

 

 

موادی که لازمه عبارتند از ژله دررنگهای مختلف ، بستنی وانیلی ، قالب خوشگل!

 

بعد از امتحان کردن هرسه نوع ژله به نظر من طعم فرمند طبیعی تر وبهتره اما بعضی رنگها ی آمون ودراژه خیلی خوب هستند وفکر میکنم به همین دلیه که گاها طعمشون مصنوعیه!


من این قالب رو انتخاب کردم جون سطحش رفته رفته بیشتر میشد رفته رفته مقدار ژله رو بیشترکردم تا لایه ها اندازه تقریبیشون یک باشه

 

 

 
مرحله اول: قسمتهای گرد قالب رو با ژله انارپر کردم و 40 دقیقه گذاشتم یخجال



مرحله دوم: کمی کمتر ازنصف ژله بنفش آمون رو با نصف لیوا ن آب جوش مخلوط کردم ، 5 قاشق غذاخوریش رو گذاشتم کنار بقیه ش رو با دوقاشق غذا خوری آب یخ قاطی کردم ریختم رو لایه اول و باز 40 دقیقه یخچال



مرحله 3 : 5 قاشق ژله رو که برداشته بودم با 2 قاشق بستنی وانیلی مخلوط کردم و ریختم رولایه مرحله 2 و 30 دقیقه گذاشتم یخچال ( چون لایه بستنی نازک تر بود وبستنی هم زودتر میبنده مدت زمان رفتن تو یخچال کم میشه )



مرحله چهارم : ژله نیلی رنگ : برای تهیه این ژله 2 قاشق غذاخوری ژله آبی فرمند ، یک قاشق غذاخوری ژله بنفش آمون و یک قاشق مربا خوری ژله انارفرمند رو با هم مخلوط کردم ، دقیقا رنگ نیلی دراومد البته من با کوشش خطا بدست آوردم ولی دیگه شما لازم نیست امتحان کنید من اندازه ها رو براتون در آوردم



بعد اون رو با کمی بیشتر ازنصف لیوا ن آب جوش مخلوط کردم یک چهارم پیمانه ازش رو گذاشتم کنار و 3 قاشق آب یخ بهش اضافه کردم وریختم رولایه قبلی ودوباره 40 دقیقه یخچال



مرحله پنجم : باقیمانده ژله نیلی رو با دوقاشق غذاخوری بستنی مخلوط کردم وریختم رولایه قبلی و 30 دقیقه یخچال



فکرمیکنم قلق مراحل دستون اومد بقیه ش رو فقط عکسش رو میزارم

مرحله ششم : ژله آبی فرمند



مرحله هفتم: ژله بستنی آبی



مرحله هشتم : ژله سبز ( ژله لیموی دراژه )



مرحله نهم: ژله بستنی سبز



مرحله دهم : ژله زرد ( ژله موز فرمند)



مرحله یازدهم: ژله بستنی زرد



مرحله دوازدهم: ژله نارنجی ( ژله پرتقال فرمند)



مرحله سیزدهم: ژله بستنی نارنجی



مرحله چهاردهم : ژله قرمز ( ژله آلبالو ی فرمند )



بعد من ۴۸ ساعت گذاشتم تویخچال ولی ۸ساعت هم کافیه!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
اگه فرصتتون کم بود ازفریزر استفاده کنید ولی مواظب باشید لایه ها یخ نبنده وبیش ازحد هم سفت نشه که دراین صورت لایه ها ازهم جدا میشن.
 
ژله های که ذیلا" میبینید رنگهاشون کمتر از ۷ رنگ و۱۴ لایه ست اما زیبائی مخصوص خودشون رو دارن و تو فریزر تهیه شد حدود ۲ ساعت زمان بردن.
 
 
این ژله آخری رو هم تو قالب لوف درست کردم تا یه تنوعی بشه
 
 
 
 
[ چهارشنبه ۱٦ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:٢٧ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت .+++لینک دوستان این وبلاگ فقط سایتها و وبلاگهای آشپزی میباشند که مطالب دست اول ارائه می دهند+++ با تشکر
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed