دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

این دسر زیرمجموعه ای از دسر خرده شیشه ست که توضیح کاملش رو درلینک زیر میتونید ببینید

دسر خرده شیشهBroken Glass Jelly

با تشکر ازنجمای عزیز به خاطر پیشنهاد ترکیب این دسر ، به نظر من خیلی خوشمزه بود البته کسی که طعم قهوه رو دوست نداشته باشه قطعا ازاین دسر هم خوشش نمیاد ، امیدوارم درست کنید وازش لذت ببرید.

 


برای تهیه این دسر نیاز به دونوع خرده شیشه داریم ( مسلما میتونید فقط ازیکیش هم استفاده کنید )

یکی ژله نسکافه( قهوه ) و دیگری ژله شیر نسکافه ( شیرقهوه )

ژله قهوه

قهوه یا نسکافه رو همونطوری که معمولا تهیه میکنید آماده کنید ، بعد بعد به ازای هریک لیوان قهوه یک قاشق سو پ خوری ژلاتین درنظر می گیرید ، کمی ازآب جوش اولیه رو کنار بزارید که بتونید ژلاتین رو توش حل کنید من این طوری تهیه کردم:

نسکافه: ۴ قاشق غذاخوری

شکر: به میزان دلخواه

آب جوش: ۲ لیوان

پودر ژلاتین : ۲ قاشق غذاخوری

طرزتهیه

نصف لیوان آب جوش رو با ژلاتین مخلوط کرده بزارید تو ماکرو ویو یا روی بخار آب حل بشه ، مابقی نسکافه و آب جوش و شکر و مخلوط کنید بزارید رو حرات تا شکر کاملا حل بشه ، نیزان شکر بستگی به خودتون دارخ من کمی تلخ درستش کرده بودم ، بعد ازرو حرات بردارید ازداغی که افتاد ژلاتین حل شده رو بهش اضافه کنید بریزید تو قالب و بزارید تا کامل خودش رو بگیره.

 

ژله شیرقهوه

برای این منظور میتونید شیربه قهوه تون اضافه کنید ، یا پودر کافی میت توش بریزید و یا کلا ازپودر های آماده شیرقهوه استفاده کنید ، خلاصه که نتیجه نهائی باید یه مایع مات باشه

من دقیقا مثل روش ژله قهوه درست کردم فقط به جای ۴ قاشق غذا خوری نسکافه از دو قاشق نسکافه و دوقاشق پودر کافی میت استفاده کردم .

 

بهتره ژله ها رو درقالب مستطیل شکل بریزید و بزارید تو یخچال که برش زدنشون راحت باشه

بعد اونها رو به قطعات مربع شکل برش بزنید

 

بعد نیاز به کرم پایه داریم که تو موزائیک قهوه این پایه کرم وانیلی هست:

شیر :۴ لیوان

شکر :یک پیمانه

خامه:۱۰۰ گرم

پودر ژلاتین :۲۵ گرم

وانیل یک قاشق چای خوری

ژلاتین را با کمی آب سرد مخلوط می کنیم وبعد روی بخار کتری می گذاریم تا ژلاتین کاملأ حل شود .اشیر وشکر را روی حرارت می ذاریم تا شکر کاملآ حل بشه وبعد از روی گاز بر می داریم تا کمی خنک شود وپس از آن خامه ووانیل را به آن اضافه می کنیم ودر نهایت ژلاتین حل شده که کمی حرارت آن گرفته شده را اضافه می کنیم وخوب به هم می زنیم

برای مخلوط کردن کرم وانیلی و خرده شیشه ها به سه طریق میتونید عمل کنید:

روش اول

اگه مقدار خرده شیشه هاتون زیاده ، اونها رو بریزید تو کرم وانیلی خوب با هم مخلوط کنید بعد بریزید تو قالب و یه 5 یا 6 ساعتی بزارید تو یخچال تا حسابی ببنده و سپس تو ظرف مورد نظر برگردونید.

روش دوم

اگه مقدار خرده شیشه هاتون کمه یا اگه میخواهید در ظاهر دسرتون نمائی از خرده شیشه ها دیده نشه به این روش عمل کنید ، نصف کرم وانیلی رو بریزید تو قالب و بزارید یه ساعت تو یخچال باشه تا نیم بند بشه بعد خرده شیشه هارو به آرامی بریزید روی کرم نیم بند ، بعد بقیه کرم وانیلی رو بریزید روی دسر و بزارید یخچال تا 5 ، 6 ساعتی بمونه و حسابی ببنده بعد تو ظرف مورد نظر برگردونید و سرو کنید.

روش سوم

کرم وانیلی رو نیم ساعت بزارید تو یخچال ، یا ظرف محتوی این کرم رو بذارید تو یه ظرف پراز یخ و مدام هم بزنید تا کرم مثل سفیده تخم مرغ بشه بعد خرده شیشه ها رو بهش اضافه کنید ، ۵ ساعت بزارید تو یخچال تا حسابی ببنده و بعد ت ظرف مورد نظرتون برگردونید

نکته : اگه میخواهید ژله پایه کاملا سفید باشه باید اجازه بدید کرم وانیلی کاملا خنک بشه بعد خرده ها رو بهش اضافه کنید ولی اگه میخواهید کرم وانیلی هم کمی طعم و رنگ قهوه رو بگیره میتونید وقتی کرم وانیلی هنوز نیم گرمه خرده شیشه ها رو بهش اضافه کنید که دراین صورت کرم شما کمی رنگ قهوه رو به خودش می گیره .

من ازشیر قهوه ژلاتینیم کمی اضافه اومده بود برا همین وقتی دسر رو تو ظرف برگردوندم شیرقهوه نیم بند رو هم ریختم وسط دسر و گذاشتم تو یخچال تا کامل ببنده درضمن چون خرده شیشه های من زیاد بود از روش اول استفاده کردم.

[ چهارشنبه ۱٦ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:۳٢ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed