دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

پاناکوتا یه نوع دسر ایتالیائیه متاسفانه اکثر دستورهائی که تونت هست دستور ژله شیر یا همون کرم وانیلیه نه پاناکوتا این دسر طعم وبافتش با کرم وانیلی فرق داره و اگه بخواهیم دقیقا معنیش کنیم به معنی " خامه پخته " ست ، منشا این دسر شمال ایتالیا ست ( ولی درسراسر ایتالیا سرو میشه) که خامه های خوشمزه ای توش تولید میشه اوایل بومی های اون منطقه خامه رو با استخون ماهی می جوشوندن بعد ها ژلاتین جایگزین استخون ماهی شد

پاناکوتا رو با شکلات ، کارامل ، مارمالاد یا سس های میوه ای سرو میکنن ، مخصوصا درایتالیا با توت قرمز بسیار رایجه ، من سری به کتاب آشپزی ایتالیائی زدم و با هزار مصیبت! دستور اصلی این دسر رو ترجمه کردم ، امیدوارم درست کنید وخوشتون بیاد توخونه ما که خیلی خوششون اومد دستور این دسر خوشمزه رو به 4 زبان فارسی ، انگلیسی ، فرانسه و ترکی استانبولی براتون می نویسم :

English

Panna cotta is an italian dessert. It is generally from the Northern Italian, although it is eaten all over Italy, where it is served with wild berries , caramel chocolatesauce or fruit coulis . Earlier recipes for the dish used boiled fish bones in place of gelatin; sugar, later a main ingredient, would not have been widely available as it was an expensive imported commodity. After years this treat evolved into what is now a jellatin dessert , flavored with vanila and topped with fruit or spices, and served chilled

 

Français

Panna cotta est un italien dessert. Il est généralement de la Northern italien, bien qu'il est consommé toute l'Italie, où il est servi avec les baies sauvages , caramel chocolatesauce ou coulis de fruits . Bulletins recettes pour le plat utilisés bouilli arêtes de poissons en place de gélatine; sucre, plus tard, un ingrédient principal, n'aurait pas été largement disponible comme c'était un coûteux produit importé, Après des années ce délice évolué en ce qui est maintenant un jellatin dessert , aromatisé à manille et surmonté avec des fruits ou d'épices, et a servi réfrigérés

Türkçe

Panna cotta italian bir tatlısı. O o hepsi İtalya'nınüzerinde ona çılgın dutlarla, karamela chocolatesauce veya meyva coulis hizmet edilir nerede yenmesine rağmen kuzey genellikle İtalyancadan. . Daha erken; kullanılan çanak için tarifler jelatin in place of balık kemikleri kaynattı; şeker, daha geç her ana bileşen, genişçe onla var olmayacak Pahalı ithal edilmiş bir mal oldu mu, Yıllardan sonra bu ele alır ne şimdi jellatin bir tatlısının içine geliştiril vanila tat veril ve meyvayla veya spices biçimlendiril ve hizmet edil chill

 


مواد لازم برای 4 نفر

 

پودر ژلاتین : 2 قاشق چای خوری

شیر : نصف پیمانه

خامه: دو و نیم پیمانه

شکر: نصف پیمانه

وانیل یا اسانس وانیل : مقداری

سس دلخواه همونطوریکه تو مقدمه گفتم

طرز تهیه

 

تویه ظرف کوچیک شیرورولم کنید و ژلاتین رو بپاشید روش و بزارید تا ژلاتین نرم بشه

درظرف بزگتری خامه شکرو وانیل رو مخلوط کنید و بزارید رو حرات تا خامه بپزه و حسابی داغ بشه اما اجازه ندید که بجوشه ، گاهگاهی هم بزنید تا شکر کاملا حل شده و خامه روانتر بشه ، بعد ازرو حرارت بردارید و شیرو ژلاتین رو بهش اضافه کرده وخوب هم بزنید تاژلاتین کامل حل بشه.

حالا این مایع رو یا تو ظرف دسر بریزید که بعدا بتونید برگردونید ( مثل من ) یا بریزید تو ظروف یک نفره و بزارید 3 ساعتی دریخچال بمونه تا خودش رو بگیره ، بعد روش رو با سس های میوه ، میوه تازه یا شکلات و یا کارامل تزئین کرده وسرو کنید.

من ارسس آلبالو استفاده کردم ، یه پیمانه پوره آلبالو و نصف پیمانه شکرو مخلوط کردم گذاشتم روحرات بعد جوشیدن گذاشتم سرد شده.

نکته اول: به فرق پاناکوتا و کرم وانیلی توجه کنید!

دسر خرده شیشه : کرم وانیلی

نکته دوم : میتونید ازمیوه خرد شده هم داخل این دسر استفاده کنید طوری که قبل از گذاشتن تو یخچال ازتکه های میوه داخل این دسر بریزید.

نکته سوم: میتونید به جای شیر ازهمون مقدار ماست شیرین استفاده کنید دراین صورت باید ازورقه ژلاتین استفاده کنید نه پودر ژلاتین.

نکته چهارم : سه حالت برای سرو این دسروجود داره

الف: مثل من سرو کنید

ب: بریزید تو ظروف یک نفره وروش رو با سس دلخواهتون بپوشونید

ج: مثل ترایفل ، لایه لایه پاناکوتا و مارمالاد یاسس رو تو یه لیوانهای شیشه ای ریخته و سرو کنید

ترایفل

English

Ingredient

2teaspoon gelatin

half of cup milk

two and half of cup cream

half of cup sugar

vanila and your favorite sauce

Directions

In a small bowl, sprinkle the gelatin over 1/2 cup milk; let stand until the gelatin is softened, about 5 minutes

In a large saucepan, combine heavy cream and sugar. Add vanilla extract or vanilla Bring cream just to a simmer do not let it boil, whisking occasionally until sugar has completely dissolved remove from heat . Add the softened gelatin mixture and whisk to completely dissolve the gelatin

Strain hot cream mixture into a large glass measuring cup with a pouring spout; pour into ramekins or custard cups,let it cool completely in ref. for 3 h. and serve with your favorite sauce

Français

Ingrédient

Deux cuillère à café : gélatine

moitié de tasse: lait

deux et demi de tasse : crème

moitié de tasse: sucre

vanille et votre sauce préférée

Préparation

Dans un petit cul de poule, saupoudrer la gélatine plus de 1/2 tasse de lait; laisser jusqu'à la gélatine est ramolli, environ 5 minutes

Dans une grande casserole, combiner crème fraîche et de sucre. Ajouter la vanille extraire ou à la vanille porter crème juste à frémissement ne pas laisser bouillir fouettant occasionnellement jusqu'au sucre n'a complètement dissoute retirer du feu . Ajouter la gélatine ramollie mélange et fouetter à dissoudre complètement la gélatine

Souche crème chaude mélange dans un grand verre tasse à mesurer avec un bec verseur; verser dans ramequins ou crème anglaise cups,laisser refroidir complètement en réf. pour 3 h. et servir avec votre sauce préférée

 

Türkçe

malzeme

Iki tane çay kaşığı jelatini

fincan yarimi süt.

Iki tane ve yarımı fincan kremi

Fincan yarimi şekeri

Vanila ve senin favori sosun

hazırlama

Küçük bir çanaktaüzerindeki jelatini, fincan sütü; jelatin yumuşatılıncaya kadar durmaya izin ver yaklaşık 5 dakika

Geniş bir tencerenin içinde, ağır krem ve şeker birleştir. Ekle vanilla alıntısı veya vanilla krem getirir bir köpürmeye onun kaynamasına izin verme ara sıra şekere kadar sallama tamamıyla oldu sıcaklıktan kalk. Ekle jelatin karışımı yumuşattı ve jelatini tamamıyla çözmek için salla

Ölçerek sıcak krem karışımı geniş bir camın içine ger fincan her döküyor; fışkır; ramekins veya krema cups,Onun serinlemesine izin ver üç saat için buzdolabı Senin favori sosunla hizmet et

 

[ چهارشنبه ۱٦ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:۳٩ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed