دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

پودینا نوعی دسر هست که ازباقیمونده نانها یا نون بیات تهیه میشه دسر راحت و خوشمزه ایه امیدوارم درست کنید وازخوردنش لذت ببرید

 


مواد لازم

 

نان باگت : یک عدد کامل ( یا هونوع نونی به همین میزان )

آب یا شیر یا آب پرتقال: ۲ پیمانه سرخالی

پودر کاسترد: ۲ قاشق غذاخوری

شیر خشک یا نشاسته ذرت: یک قاشق غذاخوری

کاکائو: دوقاشق غذا خوری

وانیل : مقداری

شکر: یک ونیم پیمانه

مغز آجیل خرد شده: نصف پیمانه (بادام گردو پسته فندق و...)

میوه خرد شده: یک پیمانه ( من ازسیب استفاده کردم )

تخم مرغ: ۲ عدد

 

طرز تهیه

 

منظور از نون باگت کامل مقداری هست که توتصویر می بینید ،

نون رو تکه تکه کنید

بعد باشیر ، آب ، یا آب پرتقال نیم ساعت خیس کرده بعد همه موادرو به همراه هم با پشت قاشق له کنید

سایرمواد رو بریزید توش و خوب مخلوط کنید

بریزید تو یک قالب ، میتونید کف قالب کاغذ روغنی هم بندازید ولی این دسر به راحتی ازقالب جدا میشه، اگه خواستید روش رو هم تزئین کنید

و به مدت ۴۵ دقیقه درفر گرم با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد بپزید ، بعد پخت فقط کمی تیره میشه پف آنچنانی نخواهد داشت البته حین پخت کمی پف میکنه ولی بعدش پفش میخوابه

می بینید که به راحتی ازقالب جدا شده

بافتش شبیه کیک خیس هست ولی مطلقا طعم کیک رو نداره بیشتر شبیه پودینگ ژلاتینه هست

 

نکته: تنها نکته ای که داره اینه که طعم میوه ای رو که توش میریزید با طعم مایعی که برای خیساندن نون به کار می برید هماهنگ کنید.

 

[ سه‌شنبه ٢٥ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:۳۱ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed