دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

دسر طالبی یه دسر خیلی شیک و راحته ، شما میتونید داخل طالبی رو با انواع ژله ها و کرمها پرکنید ، درادامه روشی رو که خودم به کاربردم مصور براتون توضیح میدم


یه طالبی متوسط صاف و صوف ! خوش قواره و رسیده انتخاب کنید

به اندازه یه گردی کوچیک ازکله طالبی برش بزنید

با یه قاشق شربت خوری که دسته ش بلنده تخم ها وتفاله طالبی رو خارج کنید ، میتونید برای اطمینان ازتمیزشدن توش یه آبی هم توش بگردونید و خالی کنید

توی طالبی رو با ژله یا کرم دلخواهتون پرکنید، من ازژله هلوی فرمند استفاده کردم به دودلیل ، اولا ژله هلوی فرمند خیلی خوش طعمه دوما رنگ و طعمش با طالبی جوره ژله رو سفت تردرنظر بگیرید من یه بسته پودر ژله رو با یه لیوان آب جوش مخلوط کردم و لیوان دوم آب رو اضافه نکردم ، بعد هم توش انگور ریختم ، اگه میخواهید همه قسمتهای طالبی انگور داشته باشه باید انگور رو زیاد بریزید اگه میخواهید مثل من نصفه باشه تا جائی انگور بریزید که نصف ژله تون رو پرکنه چون انگورها میاد بالا و شما به راحتی میتونید اندازه بزنید

وقتی توی طالبی رو با ماده دلخواهتون پر کردید ، اون قسمت سرش رو که جدا کرده بودید تهش رو بزنید ( برای اینکه نچسبه به ژله ) و بزارید رو طالبی

 

طالبی رو به صورت ایستاده ۴ ساعت دریخچال قرا ر بدید بعد برش زده و سرو کنید

[ سه‌شنبه ٢٥ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:۳٤ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed