دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

کیک بستنی اسم یه دسر تابستونیه که انواع بسیار متنوعی داره برای عشاق بستنی یه دسر ایده آله یکی از زیباترین مدلهای این دسر ، مدلی هست که به شکل شارلوت گنبدی درست میشه ، من با قصد تهیه این نوع کیک بستنی دست به کارشدم اما چون از بستنی پاکتی میهن استفاده کردم که زود آب میشه کیک بستنی شارلوت من تبدیل به زوکوتو بستنی شد شیطونه میگفت بستنیشم خودت درست کن ها اما به حرفش گوش ندادم این طوری شد

 


این کیک بستنی می بایست به شکل زیر میشد ( این عکس متعلق به عسلی عروس شیطون بلای منه)

برای درست کردن این دسر نیاز به رولت داریم شما میتونید رولت رو آماده تهیه کنید اما من ترجیح دادم رولت رو خودم درست کنم

 

مواد لازم :


تخم مرغ 4 عدد


شکر 100 گرم یا نصف پیمانه
آرد 75 گرم یا یک دوم پیمانه
پودر نشاسته 50 گرم یا یک چهارم پیمانه
بیکین پودر یک دوم قاشق چایخوری
آب گرم 3 قاشق سوپخوری
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
مارمالاد زردآلو


طرز تهیه :


زرده و سفیده را از هم جدا می کنیم .
سفیده ها را با همزن میزنیم تا کف کنه بعد نصف شکر را در حین زدن بهش اضافه می کنیم و میزنیم تا سفت بشه رد همزن روی اون بمونه و از ظرف نریزه .
زرده ها را با وانیل و سه قاشق آب گرم میزنیم و در حین زدن بقیه شکر را بهش اضافه می کنیم .زدن را تا حدی ادامه میدیم که زرده ها کرم رنگ و کشدار بشن .

سفیده ها را به زرده ها اضافه می کنیم ولی به هم نمیزنیم آرد و پودر نشاسته و بیکین پودر را به آرامی و به تدریج روی سفیده ها الک کرده و به حالت دورانی و آرام به هم میزنیم تا تمام مواد مخلوط بشه .

مایه کیک را نصف می کنیم و به نصفش رنگ دلخواه را اضافه می کنیم .

توی سینی فر کاغذ روغنی میندازیم یک ردیف مایه کیک ساده و یک ردیف رنگی در سینی میریزیم و با قاشق روی کار را صاف می کنیم .


سینی را در فر که از یک ربع قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم شده به مدت یک ربع قرار میدیم .
سینی را از فر در میاریم و کیک را روی یک پارچه مرطوب (خیس نباشه فقط یک کم نم داشته باشه) بر می گردونیم .کاغذ پشت کیک را به آرامی جدا می کنیم و کیک را با پارچه محکم رول می کنیم (اگر مایه کیک را عرضی ریختیم از عرض رول می کنیم و اگر طولی ریختیم از طول رول می کنیم).و میذاریم تا کاملا سرد بشه .

کیک را باز می کنیم روی اون مارمالاد میمالیم و دوباره رولش می کنیم.


بعد از تهیه رولت اون رو برش میزنیم و به شکل زیر کیک بستنی رو آماده میکنیم برای تهیه کیک بستنی شما علاوه بررولت میاز به بستنی دررنگهای متنوع ، انوع مغزها ، میوه های خرد شده وشکلات دارید این مواد رو به دلخواه وسلیقه خودتون میتونید به کارببرید.


ته کاسه کیسه فریزر انداخته وکف ودیواره های قالب را یه لایه رولت می چینیم

درصورت تمایل دوباره سطح رولت رها رو مارمالاد بزنید مقداری بستنی رو با تکه های خرد شده میوه ( موز اناناس انبه ) قاطی کرده بریزید روی رولتها

 

دوباره یه لایه رولت روی بستنی بچینید

 

 

بعد بستنی رو با مغزها مخصوصا پسته خام قاطی کرده بریزید روش ، دراین مرحله میتونید ازیه رنگ دیگه بستنی استفاده کنید ولی من ازهمون بستنی شکلاتی استفاده کردم
 

 

لایه آخر رو بستنی ساده بریزید وخیلی خوب میشه که یه لایه رولت هم بچینید اما رولتم تموم شد!



 

بعد لاستیک رو روش جمع کنید وحداقل ده ساعت بزارید فریزر هرچی بیشتر بمونه خوشمزه تر میشه ، براس سروش برگردونید توی یک ظرف پلاستیک رو ازروش بردارید سریع تزئین کرده وسرو کنید

[ سه‌شنبه ٢٥ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:۳٩ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed