دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

دوستم مدام بهم میگفت یه دسر راحت یاد بده همه اینهائی که تو وبلاگ می نویسی سخته! منم فکر کردم دیدم راحت تراز ژله بستنی دیگه دسری نداریم

 


مواد لازم

 

آب میوه دلخواه: دوپیمانه

شکر: به میزانی که آب میوه شیرین شود

پودر ژلاتین : ۲ قاشق سوپ خوری

بستنی وانیلی : ۲ پیمانه

آب ولرم: نصف پیمانه

 

طرزتهیه

 

ژلاتین رو بپاشید رو آب ولرم وبزارید رو بخارآب یا تو ماکرو ویو کامل حل بشه

بستنی رو بزارید به دمای محیط برسه بعد همه مواد رو با هم مخلوط کنید بریزید تو قالب و چهارساعتی بزارید تو یخچال و بعدش برگردونید.

نکته: اینی که میبینید با اب آلبالوئه یه مزه ملس خوبی داشت فقط دقت کنید بستنی حتما به دمای محیط رسیده باشه وگرنه تکه هائی ازابمیوه شما دراثر سرمای بستنی زود میبنده همین طوری که میبینید تودسر من این تکه ها مشخصه چون من فرصت نداشتم بزارم بستنی زیاد هم دما بشه.

[ سه‌شنبه ٢٥ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:٤۱ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed