دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

کرم کاسترد کرم خیلی خوشمزه ای هست که کاربردهای زیادی داره


من قبلا براتون کیک یخچالی و نوعی تارت رو با این کرم آموزش دادم

تارت میوه با کرم کاسترد

کیک یخچالی با کرم کاسترد

ازاین کرم میشه برای پرکردن نون خامه ای ، شیرین دانمارکی ، نون های مغزدار و پیراشکی های شیرین هم استفاده کرد.

 

مواد لازم

شیر2 : پیمانه
نشاسته ذرت2 : قاشق سوپخوری‌
شکر : نصف پیمانه
‌زرده تخم‌مرغ 2 : عدد


طرز تهیه

شیر سرد، نشاسته ذرت و شکر را با هم حل کرده، تخم‌مرغ‌ها را اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم. سپس روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و به طور مداوم هم می‌زنیم تا غلیظ و مثل فرنی بشه .
بعد از روی حرارت بر می‌داریم، وانیل یا هر اسانس دیگری که تمایل داریم بهش اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. ، داخل ظرف مورد نظر کشیده و میزاریم سرد بشه

نکته اول : میتونید ازپودرهای آماده هم استفاده کنید دراین صورت برای هریک لیوان شیر دوقاشق غذاخوری پودر کاسترد و یک تا دوقاشق غذا خوری شکر روبا هم خوب مخلوط کرده روی حرارت قرار بدید تا غلیظ بشه.

نکته دوم: میتونید داخل ظرف موز خرد شده بریزید بعد کاسترد رو بریزید روش وبزارید سرد بشه طعم موز با این کرم خیلی هماهنگه.

نکته سوم: میشه شکررو حذف کرد و این کرم رو با مربا یا شیره انگور سرو کرد.

نکته چهارم: برخلاف سایر کرمها تست این کرم با مغزها خیلی خوشمزه ست بهتره برای تزئین ازمغزها استفاده کنید.

نکته پنجم: میتونید به صورت تک نفره هم سرو میکنید ( همونطور که تو تصویر میبینید )

نکته پنجم : میتونید بعد ازاینکه کرم کاملا سرد شد رو ش ژله بریزید وبزاریدخودش روبگیره تزئین با ژله هم برای این دسر فوق الاده مناسبه.

نکته ششم: با اضافه کردن کاکائو به این کرم میتونید کرم دورنگ هم تهیه کنید.

نکته هفتم: تزئین با شکلات آب کرده هم خیلی خوشمزه میشه

نکته هشتم : با اضافه کردن یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین که در یک چهارم پیمانه آب حل شده و یا غلیظ کردن مایع این کرم ، میتونید کرم کاسترد قالبی درست کنید.

بالاخره نکته ها تموم شدند!

[ شنبه ۱ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ٢:۳٧ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed