دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 

پای سیب یکی ازدسرهای مورد علاقه منه ، روشهای متفا وتی برای پختش وجود داره تو این پست یکی ازروشهاش رو می نویسم که رایجتره

 


 

مواد لازم

 

ارد: 300 گرم

کره: 150 گرم

شکر : 150 گرم و یک قاشق سوپ خوری

وانیل : مقداری

تخم مرغ درشت : یک عدد

سیب: 5 عدد

دارچین : یک قاشق سوپ خوری

زرده تخم مرغ : یک عدد

عسل : یک قاشق سو پخوری

 

طرز تهیه

 

کره رو بزارید تو هوای اتاق تا کمی نرم بشه بعد ارد رو روش الک کنید و بادست ورز بدید تا خوب با هم مخلوط بشن

 

بعد شکر ، وانیل و تخم مرغ کامل رو هم بهش اضافه کنید و تا جائی ورز بدید که خمیر یکدست بشه ، خمیر پای نیازی به ورزدادن زیاد نداره اگه زیاد ورز بدید روغن پس میده ، خمیررو بزارید تو کیسه پلاستیکی و نیم ساعت داخل یخچال بهش استراحت بدید.

 

دراین زمان مواد داخل پای رو آماده کنید ، برای این کاربه سه روش میتونید عمل کنید:

 

رو ش اول :

سیب ها رو پوست بگیرید و خرد کنید بعد با یه قاشق شکر مخلوط کرده بزارید رو حرارت ملائم و مرتب هم بزنید تا سب ها پخته بشه .( اندازه سیبها بستگی به سلیقه خودتون داره )

 

روش دوم :

سیب های رو خرد کنید و به صورت خام مصرف کنید دراین حالت اگه سیب ها رو بعد ازخردشدن داخل یه پارچه تمیز یا دستگاه مخصوص خشک کنید کیفیت پای شما خیلی عالی خواهد شد.

 

روش سوم:

سیب هارو رنده کنید ولی اب اضافیش رو بگیرید که پای لهیده نشه

 

خمیررو به دوقسمت تقسیم کنید ، ته قالب پای رو چرب کنید نصف خمیررو روش پهن کنید به طوریکه دیواره های قالب رو بگیره ، اگه قالب مخصوص پای ندارید می تونید ازقالبهای ساده کیک پزی هم استفاده کنید ، هرچند به طور معمول پای سب رو گرد تهیه میکنند ولی میتونید به هرشکلی خواستید تهیه کنید همانطور که میبینید من یکی از پای هارو مستطیل کردم :

 

دراین حالت خمیررو طوری کف قالب پهن کنید که یک و نیم سانت از دیواره های قالب رو هم بپوشونه بعد سیب هارو بریزد روش ودارچین رو هم بریزید روی سیبها ، اگه ازروش دوم یا سوم برای سیبها استفاده کردید یه قاشق شکررو هم بپاشید روی سیب هاو بعد قسمت دوم خمیررو کامل روی سیبها پهن کنید . میتونید از خمیر کمی کناربزارید و اشکال مختلفی باهاش بسازید ورو خمیر دوم قرار بدید تا شکل زیبائی داشته باشه همچنین میتونید خمیر دوم رو به صورت حصیری روی سیبها قرار بدید.

 

 

 

 

زرده تخم مرغ وانیل و عسل رو خوب باهم مخلوط کنید و روی پای بمالید و بزارید تو فر

بعد پای رو هرطور که خواستید تزئین کرده و سرو کنید ، پای سیب هم داغش خوشمزه ست هم سردش بستگی به ذائقه خودتون داره من سردش رو ترجیح میدم .

 

 

یک نوع پای سیب هم هست که ظاهرش مثل کیک یزدیه که دراولین فرصت اموزشش رو می نویسم .

لینک زیر اموزش ویدئوئی پای سیب حصیریه :

http://allrecipes.com/HowTo/Making-a-Lattice-Top-Pie-Video/Detail.aspx

[ دوشنبه ۳ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱۱:۳۳ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed