دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 


مواد لازم

آب پرتقال : 2 پیمانه

تخم مرغ: ۵ عدد

پودر قند: ۱۰۰ گرم

شکر برای کارامل کردن: ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

شکر را در ظرف مناسبی کارامل کرده و سپس کنار می گذاریم (ظرفی که می خواهیم کارامل را در آن تهیه کنیم)، تخم مرغها را همراه با پودر قند با همزن می زنیم به حدی که کاملا مانند کرم شود، سپس آب پرتقال را روی آن ریخته و خوب مخلوط می کنیم، بعد از صافی رد کرده و در ظرف کارامل می ریزیم و به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه آن را «بن ماری» می کنیم، (طریقه بن ماری به این صورت است که ظرف بزرگتری را پر از آب کرده و ظرف حاوی کرم را داخل آن قرار داده و در فر روشن می گذاریم تا کرم بر روی آب پخته شود.) کرم کارامل را پس از خنک شدن در یخچال قرارمی دهیم تا کاملا سرد شود، سپس در ظرف مخصوصی برمی گردانیم و به صورت سرد سرو می کنیم.

این دستوری که نوشتم دستور اصلیش بود من تو تزئینش یه کوچولو تغییر دادم همونطور که می بینید من شکر کارامل رو ته ظرف نریختم بلکه از ژله پرتقال برای روی کارامل استفاده کردم ( بعد از سرد شدن کارامل ژله پرتقال رو یختم رو کرم گذاشتم تو یخچال تا ببنده بعد دوسری برگردوندم تا ژله رو بایسته اگه ژله پائین باشه به خاطر تفاوت چگالی زیاد دسر کج و معوج میشه یعنی ژله نمیتونه وزن کرم رو تحمل کنه ) برای ته ظرف هم یه کم آب پرتقال رو با پودر ژلاتین حل شده قاطی کردم ، دسر رو که تو ظرف مورد نظر برگردوندم اون مایع رو هم ریختم ته ظرف گذاشتم تا خودش رو ببنده.

لازم به ذکره من کارامل رو تا حالا با اب سیب و آب آلبالو هم درست کردم هرکدوم درنوع خودش مزه متفاوتی از کارامل رو دارن .
[ دوشنبه ۳ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱۱:٤٦ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed