دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 


موادلازم

موز رنده شده : 2 عدد

نسکافه : یک قاشق غذاخوری

آب داغ: یک پیمانه

آب ولرم : سه چهارم پیمانه

پودر ژلاتین : یک قاشق غذاخوری

گردوی خرد شده : یک چهارم پیمانه

تخم مرغ : 2 عدد

پودر قند: یک پیمانه

وانیل : یک هشتم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه

 

ژلاتین رو با آب ولرم مخلوط کنید بزارید رو بخار آب کامل حل بشه، زرده و سفیده رو جدا کنین ، سفیده رو کامل بزنید بزارید کنار ، زرده ها رو به همراه وانیل و پودر قند اونقدر بزنید تا تقریبا سفید یشه بعد نسکافه رو تو اب داغ حل کنید و همون طور که داغه کم کم به زرده هااضافه کنید و مرتب هم بزنید تا زرده ها نبره بعد موز ، گردو ، ژلاتین حل شده و سفیده رو به اون اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا کاملا مخلوط بشن دیگه مثل کیک نیست که بعد از اضافه کردن سفیده همزن رو بزاریم کنار بعدش مواد رو بریزین تو ظرف مورد نظر 2 ساعت تو فریزر یا 6 ساعت دریخچال بزارین تا آماده بشه این دسر به خاطر تفاوت جرم حجمی گردو وسفیده تخم مرغ به حالت دورنگ درمیاد

[ دوشنبه ۳ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱۱:٥٩ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed