دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 


با اومدن فصل گرما دسرهای خنک طرفدارهای زیادی پیدا میکنند یکی ازدسرهای خیلی ساده اما شیک خربزه ژله ای هست ، برای این دسر بهتره ازخربزه های کوچیک استفاده کنید ، سر خربزه رو ببرید، پوستش رو بکنید و داخلش رو خالی کنید ، ژله رو اماده کرده و بریزید توش و به صورت ایستاده دریخچال قرار بدید بعد از5 ساعت دسر شما آماده است اون رو برش زده وسرو کنید .

می تونید با رنگهای متنوع ژله داخل خربزه سفره تون رو رنگین کنید .

[ سه‌شنبه ٤ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱٢:٢٠ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed