دادلی دوزلی
این وبلاگ یک سایت مرجع برای آشپزی ایرانی و بین المللی است.در این وبلاگ آشپزی را با تمام نکات و فوت وفن هایش یاد بگیرید. تمامی دستورات و عکسها دست پخت نویسنده بوده و کاملا امتحان شده اند ، نام این وبلاگ درزبان ترکی معنی خیلی خوشمزه را تداعی می نماید ، دادلی به معنی خوش طعم و دوزلی به معنی بانمک است 
قالب وبلاگ
نويسندگان
لینک های باحال

این دسر درحالت کلی از یه ژله پایه و خرده شیشه ها تشکیل شده ، برای زیبائی کار بهتره که این دو جزءرنگهای متضاد داشته باشند مثلا اگه ژله پایه رنگ روشن باشه بهتره خرده شیشه ها رنگهای تیره باشند.

خرده شیشه ها:

برای تهیه این خرده شیشه ها ژله رو در رنگهای مختلف تهیه میکنید فقط آبش رو کمی کاهش بدید ( بعد از اینکه یه بسته ژله رو در یه لیوان آب جوش حل کردید به جای یه لیوان آب سرد ، نصف لیوان آب سرد به اون اضافه کنید) تا حسابی سفت بشند ، بعد اونها رو به تیکه های کوچیک و نامنظم برش بزنید


 

 

ژله پایه

 

زله پایه رو به چند طریق میتونید تهیه کنید

 

روش اول : پایه ژله

دراین روش که ساده ترین روش هست ژله پایه ، ژله ای هست که که به روش معمول همه ژله ها تهیه میشه

 

روش دوم : پایه ژله بستنی یا ژله خامه ای

در این روش وقتی ژله رو با یک لیوان آب جوش خوی حل کردید به جای لیوان دوم آب جوش از یک لیوان بستنی یا یک لیوان خامه شیرین شده استفاده میکنید ، اگه ازبستنی استفاده کردید باید بزارید تا بستنی حسابی آب بشه بعد به ژله اضافه کنید چون اگه بستنی خنک باشه ژله زود میبنده و نمیتونید خرده شیشه ها رو توش بکارید!

 

روش سوم : پایه ژله شیر

در این روش به جای لیوان دوم آب سرد که معمولا به ژله افزوده میشه یه لیوان شیر یه ژله اضافه میشه ، اضافه کردن شیر یه جای اب باعث کدر شدن رنگ زله پایه میشه که درنوع خودش زیبائی خاصی داره.

 

روش چهارم : پایه کرم وانیلی

اولین عکس پست با همین پایه درست شده .

شیر :۴ لیوان

شکر :یک پیمانه

خامه:۱۰۰ گرم

پودر ژلاتین :۲۵ گرم

وانیل :یک قاشق چای خوری

ژلاتین را با کمی آب سرد مخلوط می کنیم وبعد روی بخار کتری می گذاریم تا ژلاتین کاملأ حل شود وحالت شیشه ای شود .اشیر وشکر را روی حرارت می ذاریم تا شکر کاملآ حل شود وبعد از روی گاز بر می داریم تا کمی خنک شود وپس از آن خامه ووانیل را به آن اضافه می کنیم ودر نهایت ژلاتین حل شده که کمی حرارت آن گرفته شده را اضافه می کنیم وخوب به هم می زنیم .

 

روش ریختن ژله درقالب دسر

 

روش اول

اگه مقدار خرده شیشه هاتون زیاده ، اونها رو بریزید تو ژله پایه خوب با هم مخلوط کنید بعد بریزید تو قالب و یه 5 یا 6 ساعتی بزارید تو یخچال تا حسابی ببنده و سپس تو ظرف مورد نظر برگردونید.

 

روش دوم

اگه مقدار خرده شیشه هاتون کمه یا اگه میخواهید در ظاهر دسرتون نمائی از خرده شیشه ها دیده نشه به این روش عمل کنید ، نصف ژله پایه رو بریزید تو قالب و بزارید یه ساعت تو یخچال باشه تا نیم بند بشه بعد خرده شیشه هارو به آرامی بریزید روی ژله نیم بند ، بعد بقیه ژله پایه رو بریزید روی دسر و بزارید یخچال تا 5 ، 6 ساعتی بمونه و حسابی ببنده بعد تو ظرف مورد نظر برگردونید و سرو کنید.

روش سوم

ژله پایه رو نیم ساعت بزارید تو یخچال ، یا ظرف محتوی این کرم رو بذارید تو یه ظرف پراز یخ و مدام هم بزنید تا کرم مثل سفیده تخم مرغ بشه بعد خرده شیشه ها رو بهش اضافه کنید ، ۵ ساعت بزارید تو یخچال تا حسابی ببنده و بعد ت ظرف مورد نظرتون برگردونید

 

دسر خرده شیشه من با پایه ژله بستنی طالبی و خرده شیشه های انار و تمشک آبی

[ سه‌شنبه ٤ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱٢:٢٢ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت .+++لینک دوستان این وبلاگ فقط سایتها و وبلاگهای آشپزی میباشند که مطالب دست اول ارائه می دهند+++ با تشکر
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed