دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 

 


موادلازم

آب میوه : یک ونیم پیمانه

خامه : یک پیمانه

پودر قند: ۲ قاشق غذاخوری

پودر ژلاتین: ۲ قاشق مربا خوری

وانیل : کمی

 

طرزتهیه

نصف پیمانه آب میوه رو بزارید گرم بشه پودر ژلاتین رو بریزد توش و رو بخارآب قرار بدید تا خوب حل بشه،

خامه وانیل و پودر قندرو با هم مخلوط کنید وهم بزنید تا کمی فرم بگیره(نیازی به فرم گیری کامل نیست )

مابقی آب میوه رو با ژلاتین حل شده مخلوط کنید و اون رو کم کم به خامه اضافه کنید ومرتب هم بزنید مخلوط حاصله رو تو یه ظرف چهارگوش بریزید و ۵ ساعت دریخچال قرار بدید بعد برش بزنید و با انواع مغزها تزئین کنید

[ سه‌شنبه ٤ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱٢:۳۱ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed