دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 


موادلازم

 

مهمتر از همه ذوق وسلیقه وخلاقیت

یه نوع دسر به رنگ روشن مثل کرم کارامل ، کرم موز ، پودینگ یا هر دسر دیگری ( من از پودینگ وانیلی استفاده کردم)

ژله تمشک آبی ( blue berry ) مارک دراژه یا فرمند خوشمزه تره

شکلات سنگی

پاستیل های دریائی مثل دلفین ، سوسمار ، ماهی ، صدف و ...

طرزتهیه

دسر ی رو که به رنگ روشن باشه تهیه کنید بریزید تو یه ظرف پیرکس بزارید یه ساعت تویخچال بمونه خودش رو بگیر ه ، ژله رو طبق دستوری که روی قوطی هست تهیه کنید ، بعد ازانکه دسرتون بست با قاشق یه لایه خیلی نازک از ژله رو به ارامی بریزید توش بعد باشکلات ها وپاستیل ها تزئینش کنید ذوق و سلیقه خیلی مهمه یه نمونه ساده ش رو می تونید تتصویرببینید( این لایه نازک ژله عمل چسب رو برای ما انجام میده) به آرامی ظرفتون روبزارید یخچال تا لایه نازک زله بسته بشه وتزئینتون تثبیت بشه)

تو این فاصله باقیمانده ژله رو هم بزارید تویخچال بعد از حدود ۴۰ دقیقه که نیم بند شد از یخچال دربیارید به ارامی بزنید تا نسبتا یکدست بشه ، وقتی لایه نازک زله رو دسر سفت شد باقاشق مابقی ژله رو بریزید روش بزارید یخچال بعد از ۲ ساعت دسرتون اماده سروه

 

شما میتونید این دسررو توی تنگ ماهی هم درست کنید اون موقع دیگه از پاستیل سوسمار ودلفین استفاده نکنید فقط از پاستیل های ماهی استفاده کنید.

[ سه‌شنبه ٤ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱٢:٤٠ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed