دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

قابل توجه اون دسته ازدوستانی که تقاضای غذای ساده وراحت رو داشتند ، این کوکو واقعا" آسونه و درعین حال طعم بی نظىری داره ، میتونه یه پیش غذای مناسب برای مهمونیها باشه، درکلاسهای آشپزی معمولا این کوکو تو لیست غذاهای آموزش داده شده وجود داره و با به به و چه چه خاصی ازش یاد میشه ، بامن همراه بشید تا ببینید چقدر راحته!چشمک

 برای دیدن موارد مشابه این غذا میتونید به سرفصلهای زیر مراجعه کنید

انواع غذا با مرغ و ماکیان

انواع کوکو


 

مواد لازم

مرغ پخته ریش ریش شده : 500 گرم ( ازتمامی قسمتهای مرغ میتونید استفاده کنید )

پیاز خلال شده: 2 عدد

زعفران دم کرده ، نمک و روغن : مقداری

کره : 20 گرم

تخم مرغ : 3 الی 4 عدد

 

طرز تهیه

پیاز رو داخل روغن تفت بدید فقط تا جائی که پیازها نرم شده و کمی رنگشون تغییر کنه

زعفرون وکره رو به پیاز افزوده و خوب مخلوط کنید

مرغ رو اضافه کنید

این مواد رو روی حرات ملائم خوب سرخ کنید ، هرچقدر بیشتر سرخ بشه کوکو خوشمزه تر میشه

بعد بزارید خنک بشه و سپس تخم مرغ ها رو بهش اضافه کرده و مخلوط کنید ، اول سه تا تخم مرغ بزنید اگه دیدید انساج مایع کوکو کمه تخم مرغ چهارم رو هم اضافه کنید ، نمک رو هم دراین مرحله اضافه کنید.

زوغن رو داغ کرده و مایع کوکو رو تو ماهی تابه صاف کنید

کوکو رو روی حرات ملائم سرخ کنید توجه کنید اگه حرارت زیاد باشه پیازها میسوزند!

 نکته : این غذا درواقع نیاز به هیچ ادویه ای نداره ولی اگه مایل بودید میتونید ازکاری ، فلفل یا ادویه های مرغ حاضری استفاده کنید.

[ جمعه ۸ مهر ۱۳٩٠ ] [ ۸:۱٤ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed