دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

اول یه توضیحی درمورد فرق شامی وکتلت بدم واون اینکه شامی با لپه یا نخود درست میشه اما کتلت با سیب زمینی پخته میشه

 


مواد لازم

لپه : یک پیمانه ( میتونید به همان میزان نخود هم استفاده کنید دراین صورت آرد نخودچی رو حذف کنید)

سیب زمینی پخته: یک عدد کوچیک

گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم

سیر: ۲ حبه

پیاز: یک عدد

آرد نخودچی: ۲ قاشق غذاخوری

تخم مرغ: ۲ عدد

نمک ، فلفل و ادویه جات دلخواه ( دارچین و زردچوبه ): به میزان لازم

پودر مرزه: دو قاشق غذاخوری

 

 

طرز تهیه

 

لپه رو بپزید بعد چرخ کنید ، سیب زمینی رو هم چرخ کنید ، این دوتا رو با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید ، پیاز رو هم رنده کرده ابش رو بگیرید به مواد اضافه کنید ،سیر رو هم رنده کنید ، آرد ، نمک ، ادویه جات ، مرزهو تخم مرغ رو هم مخلوط کنید حسابی ورز بدید بعد به هرشکلی که خواستید تو روغن سرخ کنید ، من چون فرصت داشتم به شکل دایره های ریز درآوردم

مطمئن باشید این ترکیب اونقدر خوشمزه ست که ازپختنش پشیمون نمیشید.

 

[ جمعه ٤ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱۱:٢٤ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed