دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

میونه تون با شربت به چطوریه ؟ اگه میونه خوبی ندارید یا اصلا این شربت تو سبد غذائیتون نیست بهتره باهاش مهربونتر باشین چون یک شربت بسیار مقویه که شما میتونید جایگزین شکر و عسل برای شیرین کردن بعضی نوشیدنیها بکنید،حتی مخلوط شیر و شربت به میتونه یه نوشیدنی عالی برای صبحونه باشه


این یخ دربهشت رو امتحان کنید پشیمون نمیشید


مواد لازم

آلبالوی هسته گرفته : 2 پیمانه
یخ خرد شده : نصف پیمانه
شربت به : یک چهام پیمانه


طرز تهیه

مثل همه یخ دربهشتها ...همه مواد رو بریزید تو مخلوط کن و میکس کنید

[ شنبه ۸ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ٩:٢٥ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed