دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 

گلاسه به مخلوط انواع نوشیدنیها با بستنی گفته میشه مثل اناناس گلاسه ، هویج گلاسه ،کافه گلاسه و...

 


موادلازم برای دونفر

آلبالو: یک پیمانه

اب یخ: نصف پیمانه
بستنی : یک پیمانه
نمک یا شکر در صورت تمایل : به میزان لازم

طرز تهیه

آلبالوها رو هسته گرفته وبریزید تو مخلوط کن آب یخ رو هم بهش اضافه کنید این مخلوط رو یه نیم ساعتی بزارید تو جایخی تا حسابی خنک بشه

تو لیوانها بستنی بریزد و مایع آلبالو روهم بریزید روش ، میتونید روش رو با خامه تزئین کنید ( من نه به خاطر کالری که به خاطر گرمیش این کارو نکردم )

 


آلبالو رو که هسته گرفتید فریز کنید وبرای نوشیدنیهای متنوع ازاونها استفاده کنید


[ شنبه ۸ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ٩:٢٩ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed