دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 


مواد لازم

 

کرفس خلال شده: نیم کیلو

مرغ: یک کیلو

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

نمک و زعفران و روغن: مقداری

پیاز خرد شده : یک عدد

سیرخرد شده: ۳ حبه

ادویه جات دلخواه: مقداری

آب غوره: یک چهارم پیمانه

طرز تهیه

 

کرفس رو بدون روغن کمی تفت بدید بعد با نصف لیوان آب بزارید خوب بپزه

پیاز و سیر رو تو روغن به همراه ادویه دلخواهتون تفت بدید ( من ازکاری استفاده کردم

بعد دوطرف مرغ رو هم تو این مخلوط تفت بدید

دو لیوان آب رو با رب نمک و زعفران خوب مخلوط کرده بریزید رو مرغ ، وقتی جوشید حرارت رو کم کنید ، درظرف رو بزارید و اجازه بدید با حرات ملائم مرغ بپزه

وقتی مرغ پخت وکمی ازسسش باقی مونده بود ، مرغ ها رو بکشید به یه طرف ظرف و کرفسها رو بریزید توسس باقیمونده ، آبغوره رو بریزید روی خورشت و اجازه بدید یه ربع رو حرات ملائم بجوشه وسس بره به خورد کرفسها....

بعد سروش کنید

[ جمعه ٤ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۳:٠٠ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed