دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

این ترشی با کله پاچه ، زبان و امثالهم خیلی خوشمزه میشه

 


موادلازم

لیمو ترش: یک کیلو

آبلیمو ، فلفل ، زردچوبه و نمک : به میزان لازم

طرز تهیه

لیمو هارو حلقه حلقه کرده و هسته شون رو جدا کنید

تو یه ظرف شیشه ای لایه لایه لیمو ها رو چیده وروشون نمک ، فلفل و زردچوبه بپاشید ، تا زمانی که ظرف پربشه بعد آبلیمو بریزید تا جائی که جای خای تو ظرف نباشه بعد درش رو محکم ببندید و حدود دو ماه بزارید تو جای خنک بمونه، هرچی بیشتر بمونه خوشمزه تر و لعابدار تر میشه

نکته۱: میتونید به جای ودر فلفل از فلفل سبز تند لابلای لیموها استفاده کنید.

نکته۲:میتونید ازسیر هم تو این ترشی استفاده کنید ولی من طعم سیر رو با این ترشی نمی پسندم.

 

[ چهارشنبه ۱٥ تیر ۱۳٩٠ ] [ ۱:٢۸ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed