دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

یه ترشی خیلی راحت و خوشمزه


آلبالو هارو بشورید و بزارید خشک بشه ، بعد بریزید تو یه شیشه و با سرکه شیشه رو کامل پرکنید بعد چند قاشق شکر بریزید توش( بستگی به خودتون داره ) بعد از ۴۰ روز ترشی خوشمزه شما آماده ست.
[ چهارشنبه ۱٥ تیر ۱۳٩٠ ] [ ۱:۳٩ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed