دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

هفته ای که گذشت یه جورهائی یه جوری بود! شما فهمیدید من چی گفتم خوب حالا بیشتر توضیح میدم ، اولا اونقدر ازلحاظ شغل شریف کارمندی! سرم شلوغ بود که دلم میخواست داد بزنم ولی دراین بین چند تا اتفاق هیجان انگیز هم افتاد اول اینکه ازیه مجله بهم ایمیل زدن وخواستن که درمورد غذاهای آذربایجان تو مجله شون مطلب بنویسم البته با هم به توافق نرسیدیم چون وقتم با اونها جورنبود دومیش این بود که از رادیو باهام تماس گرفتن وخواستن به عنوان کارشناس آشپزی تو برنامه شرکت کنم اولش فکر کردم میخوان کارشناس روانشناسی دعوت کنن بعد دیدم نه بابا کارشناس آشپزی میخوان و صد البته که من هم قبول نمودم سومیش هم اینه که تو این یه هفته ایمیل ها و پیامهائی ازهم کره ای ها ( لغتی مثل هم وطن ) برا م اومده که خواستن دستورها رو به زبان انگلیسی هم براشون بنویسم ! جل الخالق این گوگل چطوری این موجودات رو رسونده به کلبه ناردونه

به هرحال این مقدمه رو گفتم تا بدونید چرا این پست این طوری غیرعادیه!

شور گوجه فرنگی تقدیم به فرشته جون ترانه جون گیسو جون سیما جون و همه مشتاقانش

شوری گوجه فرنگی طعمی دلچسب ولزج ازگوجه فرنگیه که بعضیها خیلی دوست دارند بعضی ها هم اصلا دوست ندارند ! من که خیلی دوست دارم وقتی می زارم دهنم یهو می ترکه و مزه ش تو دهنم پخش میشه ..به به ...


English

Tomato salty pickle has a special delicious taste of tomato . Some of people love it but others not at all

I loved it , When I put it in my mouth, it cracks suddenly and its taste

is spread all over my mouth....wowwwwwwww

Français

Les pickles saumâtres de tomate ont un goût délicieux spécial de tomate. Certains des personnes n'aiment cela, mais d'autres pas du tout

Je l'ai aimé, Quand je l'ai mis dans ma bouche et il se fend subitement et son goût est étendu partout dans ma bouche .... hou la

مواد لازم

گوجه فرنگی سفت و قرمز : یک کیلو

آب: 3 لیتر

نمک: یک پیمانه

سیر: دو بوته درشت

فلفل سبزتند : 5 عدد

تلخون : 100 گرم

 

طرزتهیه

 

آب و نمک رو قاطی کرده و بزارید بجوشه ، بعد بزارید تا ازداغی بیفته و ولرم بشه ، سایر مواد رو بشوید و بزارید کاملا خشک بشه ، داخل یک شیشیه لایه لایه گوجه فرنگی سیر فلفل و تلخون رو بریزید و بعد روش رو با آب نمک کامل پرکنید و بزارید حدود یک ماه بمونه تا جابیفته بعد نوش جان کنید.

 

نکته اول : توجه داشته باشید که میزان آب ونمک ممکنه بسته به اندازه ظرف شما کم یا زیاد بیاد من فقط نسبتش رو نوشتم

نکته دوم: اگه چند تا سوراخ تو فلفلها بزنید که طعم تندش حسابی مخلوط بشه خیلی خوب وتند درمیاد.

English

Ingredient

Semiripe and red tomato: 1 kilo

Water:3 litre

Salt: 1 cup

Garlic:2 bushes

Green hot pepper: 5 pepper

Tarragon:100 g

Directions

Mix water and salt,boil it and let it cool down. Wash other ingredients and let them

completely dry

Have a jar with tomato,peeled garlics,peppers and tarragon layered inside , then pour salty

water on it, until it is completely full

After a month you can get it, try and enjoy

Français

Ingrédient

Tomate semimûr et rouge : 1 kilo

3litr de l'eau

Sel : 1 tasse

Deux buissons de l'ail

Poivre vert : 5 poivre

Estragon :100 g

Préparation

Mélangez de l'eau et du sel, faites-le bouillir et permettez-y de refroidir. Lavez d'autres ingrédients et laissez-les complètement sec

Ayez une jarre avec la tomate, les ails, poivre et l'estragon layered à l'intérieur, versez-y ensuite de l'eau saumâtre, jusqu'à ce qu'il soit plein complètement

Après un mois vous pouvez le recevoir, essayer et apprécier

[ پنجشنبه ۱٥ مهر ۱۳۸٩ ] [ ۱:٤۱ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed