دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

یکی ازبهترین و خوشمزه ترین ترشی هائی هست که تا حالا خوردم ، چون به جای سرکه از آبغوره استفاده میشه ، به مراتب ترشی کم ضررتری هست و مزیت دیگه ای که داره مدت زمان کم برای آماده شدن هست به طوری که علیرغم سایر ترشی ها بعد از سه یا چهار روز آماده مصرفه

 


مواد لازم

 

بادمجان : دو کیلو ( نه زیاد بزرگ باشه نه زیاد کوچیک )

آبغوره : تقریبا " دو لیتر

آب و نمک : به میزان لازم

خیار : نیم کیلو

هویچ : نیم کیلو

گشنیز: 250 گرم

نعناع : 250 گرم

سیر: 750 گرم

سیب : نیم کیلو

 

طرز تهیه

 

سر بادمجانها رو بگیرید و یه شکاف مثل شکاف نون ساندویج تو شکم باد مجونها بدید ، بادمجونها رو بریزید تو قابلمه و به میزان مساوی آب غوره و آب رو با تقریبا 2 قاشق غذا خوری نمک قاطی کنید و بریزید رو بادمجونها تا جائی که روی بادمجونها رو مایع بپوشونه ، بعد درظرف رو بزارید و رو حرات ملائم بزارید تا بادمجونها چخته بشه ، با چنکال میزان پخت بادمجونها رو تست کنید ، مواظب باشید که زیاد نپزه چون وا میره! بعد با دمجونها رو بریزید تو صافی تا خنک بشه ، مایع تو قابلمه رو هم بریزید دور .

خیار ، هویچ ، سیب و سیر رو رنده کنید با گشنیز و نعناع خرد شده مخلوط کنید ( میتونید همه این مواد رو چرخ هم بکنید یا اینکه ریز خرد کنید ولی رنده کردن از همه بهتره ) حدود یک قاشق غذا خوری نمک به اون اضافه کرده و خوب مخلوط کنید بعد یه فنجان آبغوره بهش مخلوط کنید تا این مواد با آب غوره خیس بخورن ، مزه ش رو تست کنید تا زیاد شور یا کم نمک نشه ، مواد آماده رو مثل ساندویج توی بادمجونها پرکنید و اونها رو منظم توی شیشه بچینید درآخر از کناره شیشه با ملایمت آبغوره رو روی بادمجونها بریزید تا جائی که تمام فضای داخل ظرف پر بشه ، بعدش در ظرف رو محکم ببندید و بزارید تو یخچال بعد از 4 روز آماده ست.

میتونید درمرحله آخر که روی بادمجونها ی پر شده رو آبغوره می ریزید به جای آبغوره آب گوجه فرنگی بریزید ، در هردوحال من تضمین نمیکنم که انگشتاتون سالم بمونن

 

 

[ چهارشنبه ۱٥ تیر ۱۳٩٠ ] [ ۱:٤٧ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed