دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان
 
این ترشی از ترشی های خوشمزه تبریزیه و چون سرکه ش کمه من خیلی دوست دارم

 


مواد لازم


اندازه ها رومی نویسم اما اندازه ها دل بخواهی است هرچند معمولا گل کلم رازیادتر می ریزند و بقیه مواد به میزان مساویست

گل کلم : خرد شده : یک کیلو
خیار ، هویج ، سیب سفت ، ساقه کرفس ، به ، گوجه فرنگی سبز : هرکدام یک لیوان خرد شده
سیر ورقه ورقه شده : یک بوته
موسیر ورقه ورقه شده :مقداری ( اگه ازموسیر خشک استفاده کردید باید خیسش کنید )
فلفل سبز تند : چند عدد
گوجه فرنگی رسیده و سفت : یک کیلو ( اگه بتونید ازگوجه هاریز ترشی پیدا کنید که خیلی بهتره )
آب برگ کرفس جوشیده : مقداری
سرکه : مقداری
نمک : تقریبا" 3 قاشق غذاخوری پر
ادویه ترشی در صورت تمایل : 2 قاشق غذاخوری


طرزتهیه


مواد جامد ترشی رو بعد ازاینکه شستید و خشک کردید با هم مخلوط کنید بعد نمک رو هم به اونها اضافه کرده و داخل ظرف مخصوص ترشی بریزید ،آب کرفس و سرکه رو به نسبت مساوی با هم مخلوط کنید و روی مواد بریزید تاظرف کاملا پر بشه بعد درش رو محکم ببندید و بزارید تا ترشی جابیفته معمولا یک هفته درتابستان و یک ماه درزمستان مدت زمان لازم برای عمل اومدن این ترشیه .



نکته اول : برای بهتر شده طعمش میتونید چند پر تلخون هم لابلای مواد بریزید


نکته دوم : منظور از آب کرفس جوشانده برگهای کرفس هست البته درتبریز سبزی دیگری شبیه به کرفس وجود دارد که ازآن برای ترشی استفاده میشود بنام " کروز "karoz . این گیاه ازلحاظ طعم وخواص بسیار شبیه به کرفس هست شکل ظاهری آن هم مانند کرفس هست فقط برگهای درشت تری دارد.


نکته سوم :بعضی ها تو این ترشی از لوبیا سبز هم استفاده میکنند.


[ یکشنبه ۱٥ خرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱:٥۸ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed