دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 


مواد لازم

 

ساقه کرفس خرد شده: ۲۰۰ گرم

برگ جوان کرفس خرد شده: یک لیوان

جعفری خرد شده: دو لیوان

نعناع خرد شده: نصف لیوان

گشنیز خرد شده: یک لیوان

لیمو عمانی: ۲ عدد

گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم

پیازخرد شده : ۲ عدد

روغن ونمک : مقداری

آب یا آب گوشت یا آب قلم : ۲ لیوان

طرزتهیه

پیاز رو تو روغن تفت بدید بعد گوشت رو بهش اضافه کنید کمی که تفت دادید همه سبزیجات رو بهش اضافه کنید ودو سه دقیقه تفت بدید

بعد آب رو به مواد اضافه کنید ، لیمو ها سوراخ کرده وبندازید تو خورشت ، نمک رو هم اضافه کنید واجازه بدید خورشت جوشیده و جابیفتد

 

نکته اول: میتونید گوشت رو با پیاز و نمک ورز بدید ازش کوفته قلقلی درست کنید سرخ کنید و بعد سبزیجات روب هش اضافه کنید وادامه مراحل تهیه خورشت..

نکته دوم: درصورت تمایل میتونید به این خورشت رب و زعفران هم اضافه کنید.

[ جمعه ٤ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۳:٠۱ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed