دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 


مواد لازم

 

 

سیب زمینی متوسط : 4 عدد

گوشت چرخ کرده : نصف پیمانه

پیاز کوچک : یک عدد

سیرخرد شده : 2 حبه

فلفل دلمه ای خرد شده : 2 قاشق غذاخوری

نمک ، فلفل ، آویشن : مقداری

پنیر پیتزا : 4 تکه قطور!

کره تکه تکه شده : 20 گرم

رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری

روغن مایع : 4 قاشق سوپ خوری

 

طرز تهیه

 

سیب زمینی ها رو خوب بشوئید بدون اینکه پوستش رو بگیرید روش نمک بزنید و بخارپز کنید .

پیاز رو ریز خرد کنید ، تفت بدید بعد سیررو بهش اضافه کنید و بعد گوشت رو هم اضافه کرده خوب تفت بدید تا آب گوشت کشیده شده و پخته بشه بعد فلفل دلمه ای ، نمک ، فلفل ، آویشن و رب رو هم بهش اضافه کنید و خوب تفت بدید و ازرو گازبردارید.

 

 

 

 

سیب زمینی ها که پخت بزارید کمی خنک بشه بعد سرش رو جدا کنید و کمی توش رو خالی کنید

 

 

 

داخل هرسیب زمین کمی نمک بپاشد و یک تکه کره بیاندازید و سپس از مایع گوشتی داخل آن هار پرکنید ، سیب زمینی هائی را که ازتوی دلمه ها خالی کردید ، له کنید و ته ظرف پیرکس پهن کنید ، بعد تگه های باقیمانده کره را رو ی ان چیده

 

 

 

و باقیمانده مایع گوشتی را نیز روی آن بریزید

 

 

 

سیب زمینی های پر شده رو روی این مواد قرار بدید

 

 

 

بعد روی هرسیب زمینی یک تکه پنیر پتزا بزارید

 

 

بزارید توفر ، بیست دقیقه در حرارت 170 درچه سانتی گراد قرار بدید بعد چند دقیقه ای هم گریل رو روشن کنید تا روش هم طلائی بشه .

 

 

این دلمه های خوشمزه رو با سس گوجه فرنگی سرو کنید.

[ یکشنبه ۱٥ خرداد ۱۳٩٠ ] [ ٢:۳٧ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed