دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 


قبلا" درمورد رشته ختائی توضیح داده بودم ،برای توضیحات بیشتر میتونید به پ

پست زیر مراجعه کنید

رشته ختائی

این رشته ها که معمولا درماه رمضان درتبریز پخته میشن ضایعات زیادی دارن ، به این ترتیب که خیلی خرد میشن برای همین ازاین خرده ها دسری تهیه میشه که اصطلاحا" بهش کوکوی رشته ختائی میگن

 

مواد لازم

رشته ختائی خرد شده : دو لیوان

گردوی خرد شده: یک چهارم پیمانه

خلال بادام: یک قاشق سو پ خوری

دارچین : یک قاشق غذاخوری

روغن مایع : مقداری

مواد لازم برای شربت

شکر : یک لیوان

آب : یک دوم لیوان

گلاب: ۲ قاشق غذاخوری

آبلیمو: یک قاشق غذاخوری

 

طرزتهیه

آب ابلیمو وشکر روبزارید بجوشه وقوام بیاد گلاب رو بهش اضافه کنید وازرو گاز بردارید بزارید کاملا خنک بشه.

رشته ها رو خرد کنید کمی آب بپاشید تا نرم بشن

 

کمی روغن مایع رو تو ماهیتابه داغ کنید نصف این رشته ها رو بریزید توش و با پشت قاشق فشار داده و صاف کنید ، گردو بادام ودارچین رو مخلوط کرده بریزید روی اون طوریکه ازاطراف یک سانت خالی بمونه

بعد نصف بقیه رشته هارو هم بریزید و خوب با پشت قاشق صاف کنید ، درماهیتابه رو بزارید واجازه بدید با حرارت ملائم سرخ بشه وخودش رو بگیره ، بعد برگردونید وطرف دیگه ش رو سرخ کنید نگران نباشید به راحتی برمیگرده وخیلی خوب خودش رومیگیره

وقتی هردوطرفش سرخ شد شربت خنک رو بریزید روش و حرارت رو زیاد کنید و دودقیقه با حرارت بالا بجوشونید وقتی اطراف ظرف شربت کف کرد ازروگاز بردارید

بکشید توظرف چند قاشق شربتی رو که ته ظرف مونده بریزید روش ، تزئین کرده وبزارید یخچال تا کاملا خنک بشه

[ یکشنبه ۱٥ خرداد ۱۳٩٠ ] [ ٢:٥٢ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed