دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 

این ته دیگ ممکنه باب میل همه نباشه ! چون طعم شیرین داره


روش تهیه ش مثل سایر ته دیگ هاست فقط چند نکته وجود داره که براتون مینویسم :

۱- اگه میخواهید ته دیگ به برنج یا ماکارونی شما نچسبه میتو نید یک طرفش رو تو روغن سرخ کنید و برش گردونید و سپش برنج یا ماکارونی روش بریزید

۲- میتونید اول لبو رو بپزید بعد ازش ته دیگ درست کنید که دراین صورت بیشتر به غذاتون رنگ پس میده و قرمزش میکنه

۳- نیاز به هیچ ادویه و نمکی نداره

 

 

[ یکشنبه ۱٥ خرداد ۱۳٩٠ ] [ ٢:٥۸ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed