دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

سالاد شیرازی نیاز به معرفی نداره همه میشناسیم و ازش استفاده میکنیم به نظر من سالاد بی نظیریه مخصوصا با آبغوره تازه محشر میشه

 


مواد لازم

خیار متوسط : ۳ عدد

پیاز متوسط: یک عدد

گوجه فرنگی سفت اما رسیده: ۲ عدد

آبغوره : یک چهارم لیوان

نعناع خشک یا جعفری درصورت تمایل: یک قاشق سو پخوری

فلفل سبز شیرین خرد شده یا اگه دردسترس نبود فلفل دلمه ای خرد شده: یکی دو قاشق غذاخوری

 

طرزتهیه

 

طرزتهیه رو که همه بلدید موادر و خرد میکنید با هم مخلوط میکنید ابغوره ونمک میزنید وتازه تازه سرو میکنید چون اگه بمونه پیازهاش بد طعم میشن

من علاوه برآبغوره ازآبلیمو هم استفاده مینک ازبس که عشق لیموی تازه هستم

[ دوشنبه ۱٥ فروردین ۱۳٩٠ ] [ ۳:۱٧ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed