دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 

 سالاد الویه رو همه شما بلدید ، این دستور رو برای اونهائی می نویسم که تازه میخوان وارد آشپزی بشن

سالاد الویه اسمش سالاد هست اما به عنوان یه وعده غذای کامل میتونید ازش استفاده کنید ، ساندویچش خیلی خوشمزه میشه

 


مواد لازم

 

سینه مرغ کامل : یک عدد

سیب زمینی آب پز : 3 عدد متوسط

تخم مرغ اب پز : 4 عدد

خیار شور ریز شده : یک و نیم پیمانه

هویج ریز شده ابپز: 2 قاشق غذاخوری ( هویج تو مزه تاثیری نداره برای خوشرنگ شدن سالاد بهش اضافه میشه اگه دوست نداشتید میتونید حذف کنید )

نخود فرنگی پخته یا کنسرو نخود فرنگی : نصف پیمانه ( نخود فرنگی هم جزو ملزومات این سالاد نیست میتونید حذف کنید )

سس مایونز: یک پیمانه

ایلیمو ( یا سرکه) ونمک : مقداری

 

طرز تهیه

 

مرغ رو پخته و ریش ریش کنید ،سیب زمینی و تخم مرغ رو هم رنده کرده به مرغ اضافه کنید ، آب خیار شور رو هم کامل بگیرید و بهش اضافه کنید و درنهایت سس ، ابلیمو و نمک ( به دلیل وجود خیارشور مواظب باشید نمک زیاد نریزید که شور میشه !) و نخود فرنگی و هویج رو ( درصورت تمایل ) هم اضافه کرده خوب مخلوط کنید ؛ درظرف رو بزارید و حداقل 2 ساعت دریخچال بزارید تا خوب جابیفته بعد تزئین کرده و سرو کنید .

برای تزئین سالاد الویه مدلهای متنوع و زیبائی میشه استفاده کرد چون مدل سالاد یه جوری هست که مثل خمیر خوب شکل میگیره

 

نکته یک : میتونید سس سالاد رو بیشتر بریزید ، اما دیگه کمتر ازیک پیمانه برای این مقدارمواد مناسب نیست .

 

نکته دوم: مامان بزرگ من روش مخصوص خودش رو برای سالاد الویه داره ، ایشون به دلیل کم حوصلگی همه مواد رو با چرخ گوشت چرخ میکنه !( البته نه نخود فرنگی و هویج رو ) به نظر من دراین حالت هم خوشمزه میشه چون مزه تمامی مواد به خوبی با هم مخلوط میشه .

 

نکته سوم: بعضی ها به جای مرغ ازسوسیس یا کالباس استفاده میکنن ، و یا درکنارمرغ چند تا کالباس رو هم خرد کرده و داخل سالاد می ریزن ، این مساله به سلیقه خود شما بستگی داره اما من به روش کلاسیک و با مرغ بیشتر دوست دارم.

 

[ یکشنبه ۱٥ اسفند ۱۳۸٩ ] [ ۳:٢٥ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed