دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 


مواد لازم

 

گوشت خورشتی: یک کیلو

پیاز خرد شده: ۲ عدد

ساقه کرفس نگینی خرد شده : ۲ لیوان

برگ جوان کرفس خرد شده: یک لیوان

جعفری خرد شده: دو لیوان

نعناع خرد شده: نصف لیوان

گشنیز خرد شده: یک لیوان

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

آب غوره : یک چهارم پیمانه

نمک ، زعفرون و روغن : به میزان لازم

آب: سه لیوان

 

طرز تهیه

 

کرفسها رو نگینی خرد کنید بعد بخارپز کنید .

پیاز رو با کمی زردچوبه تفت بدید ، بعد گوشت رو بهش اضافه کنید و خوب تفتش بدید سه لیوان آب بریزید روش و اجازه بدید گوشت نیم پز بشه ، بعد سبزیجات رو بهش اضافه کنید هم بزنید واجازه بدید گوشت کامل بپزه

بعد کرفس بخارپز ، رب ، زعفرون ، نمک و آبغوره رو اضافه کرده اجازه بدید خورشت جاافتاده و به روغن بیفته بعد همراه چلو سرو کنید.

اگه میخواهید خورشتی با طعم عالی داشته باشید سبزیجات رو با همین ترکیبی که نوشتم استفاده کنید.

[ جمعه ٤ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۳:٠۳ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed