دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 

 


مواد لازم

 

کالباس گرد و درشت : 500 گرم

کنسرو ذرت : یک قوطی

سیب زمینی ریز شده و سرخ شده: 2 عدد متوسط

خیارشور ریز شده: یک پیمانه

آویشن : یک قاشق چایخوری

سینه مرغ ریز شده : 3 پیمانه

سس مایونز: یک پیمانه

نمک و ابلیمو: مقداری

جعفری: چند شاخه

 

طرز تهیه

همه مواد رو به غیر ازکالباس با هم مخلوط کنید ( توجه داشته باشید که حتما مواد رو ریز خرد کنید تا حسابی باهم قاطی بشن )

کالباس ها رو مثل قیف رول کنید و تهش رو باجعفری ببندید بعد از مواد سالاد توش رو پرکنید ، برای راحتی کار وقتی کالباس رو میخرید از فروشنده بخواهید اونها رو نازک برش بزنه .

 

میتونید داخل این قیفها رو با سالاد الویه هم پرکنید

 

[ یکشنبه ۱٥ شهریور ۱۳۸۸ ] [ ٤:۱٧ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed