دادلی دوزلی
این وبلاگ یک سایت مرجع برای آشپزی ایرانی و بین المللی است.در این وبلاگ آشپزی را با تمام نکات و فوت وفن هایش یاد بگیرید. تمامی دستورات و عکسها دست پخت نویسنده بوده و کاملا امتحان شده اند ، نام این وبلاگ درزبان ترکی معنی خیلی خوشمزه را تداعی می نماید ، دادلی به معنی خوش طعم و دوزلی به معنی بانمک است 
قالب وبلاگ
نويسندگان
لینک های باحال

حلوای هویج ازجمله سوغاتیهای معروف ارومیه ست ، دسریه بسیار خوشمزه که برای صبحانه و افطار خیلی مناسبه ، کلا تو مناطق آذربایجان دو نوع حلوا وجود داره یکی حلواهائی که توشون آرد دارن که به اونها " تره TARAH" گفته میشه و دوم حلواهای بدون آرد که با نون خورده میشن مثل حلوا گردوئی ، حلوا شکری ، حلوا ارده و... ، حلوا ی هویج ازحلواهای گروه دومه ، به دوروش تهیه میشه ، روشی که امروز براتون می نویسم یه روش بسیار ساده ست که به راحتی میتونید تو خونه تهیه ش کنید با من همراه بشید

 


مواد لازم

هویج رنده شده: یک لیوان

شیره انگور: یک لیوان

گردو: سه چهارم لیوان

عرق هل یا گلاب: 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه

هویج و شیره انگور رو مخلوط کرده و بزارید روحرارت ملائم، گاهگاهی هم بزنید تا حلوا ته نگیره ، تازمانی رو حرارت قرار بدید که هویج داخل شیره خوب پخته شده و حلوا از حالت آبکی بودن دربیا د ، وقتی حدو یه قاشق شیره ته ظرف بود حرارت رو خاموش کنید وگردو و گلاب رو اضافه کرده و مخلوط کنید ، تو ظرف مناسب ریخته و بعد ازخنک شدن میل کنید

نکته اول : حرارت پخت باید بسیار ملائم باشه

نکته دوم: اگه زیاد رو حرارت باشه خیلی سفت شده و مثل آب نبات میشه و اگه کم بجوشه آبکی شده و مثل مربا میشه بنابراین به غلظت حلوا باید توجه داشته باشید

[ سه‌شنبه ۱٥ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٤:٢۸ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت .+++لینک دوستان این وبلاگ فقط سایتها و وبلاگهای آشپزی میباشند که مطالب دست اول ارائه می دهند+++ با تشکر
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed