حلوای هویج ازجمله سوغاتیهای معروف ارومیه ست ، دسریه بسیار خوشمزه که برای صبحانه و افطار خیلی مناسبه ، کلا تو مناطق آذربایجان دو نوع حلوا وجود داره یکی حلواهائی که توشون آرد دارن که به اونها " تره TARAH" گفته میشه و دوم حلواهای بدون آرد که با نون خورده میشن مثل حلوا گردوئی ، حلوا شکری ، حلوا ارده و... ، حلوا ی هویج ازحلواهای گروه دومه ، به دوروش تهیه میشه ، روشی که امروز براتون می نویسم یه روش بسیار ساده ست که به راحتی میتونید تو خونه تهیه ش کنید با من همراه بشید

 


مواد لازم

هویج رنده شده: یک لیوان

شیره انگور: یک لیوان

گردو: سه چهارم لیوان

عرق هل یا گلاب: 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه

هویج و شیره انگور رو مخلوط کرده و بزارید روحرارت ملائم، گاهگاهی هم بزنید تا حلوا ته نگیره ، تازمانی رو حرارت قرار بدید که هویج داخل شیره خوب پخته شده و حلوا از حالت آبکی بودن دربیا د ، وقتی حدو یه قاشق شیره ته ظرف بود حرارت رو خاموش کنید وگردو و گلاب رو اضافه کرده و مخلوط کنید ، تو ظرف مناسب ریخته و بعد ازخنک شدن میل کنید

نکته اول : حرارت پخت باید بسیار ملائم باشه

نکته دوم: اگه زیاد رو حرارت باشه خیلی سفت شده و مثل آب نبات میشه و اگه کم بجوشه آبکی شده و مثل مربا میشه بنابراین به غلظت حلوا باید توجه داشته باشید


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: انواع دسرهای ایرانی , آشپزی ایرانی - آذربایجان - ارومیه , هویج , انواع حلوا


تاريخ : سه‌شنبه ۱٥ شهریور ۱۳٩٠ | ٤:٢۸ ‎ب.ظ | نویسنده : سرآشپز تبریزی | نظرات ()
.: Weblog Themes By SlideTheme :.