دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 

 


 

این حلوای آرد گندم حلوائی هست که سالیان سال طبخ میشده درواقع حلوای پایه ای هست که میتونیم به شکلهای گوناگون درش بیاریم:

 

مواد لازم برای پایه حلوا

آرد: 4 لیوان

شکر : 2 لیوان

آب : ا لیوان

 

( به نسبت این سه ماده حتما دقت کنید ، شکر نصف آرد و آب نصف شکر )

 

گلاب: یک چهارم پیمانه

زعفران مقداری

روغن جامد: یک لیوان

کره : 50 گرم

 

طرزتهیه

 

آب و شکر رو بزارید بجوشه و قوام بیاد ( نشونه قوام اومدن اینه که حبابهای ریزی سطح شیره نمایان بشه ) بعد زعفران رو بهش اضافه کنید و ازرو گازبردارید و گلاب رو بهش افزوده و بزارید تا کاملا خنک بشه ، تو این فاصله آرد رو بریزید تو ماهی تابه و تفت بدید وقتی بوی ارد به مشامتون رسید ( تقریبا بعد از 5 تا 10 دقیقه ) روغن وکره رو اضافه کرده وتفت بدید ، زمان مناسب برای اتمام سرخ کردن آرد زمانی هست که وقتی یه تکه کوچیک از آرد رو تو آب سرد میریزید خیلی فوری ته نشین بشه ، توجه داشته باشید که اولا آرد رو حتما الک کنید و دوما" مرتبا" هم بزنید تا ته ظرف نسوزه.

ازروی گاز که برداشتید بلافاصله شیره رو در3 مرحله بهش اضافه کنید و سریع هم بزنید تا شیره به خورد آرد بره وقتی حلوا از ته ظرف جدا شد دیگه هم زدن کافیه.

 

مواد داخل رولت

دارچین : یک قاشق مرباخوری

پودر هل: ک قاشق غذاخوری

گردوی خرد شده: نصف پیمانه

خلال بادام و پسته ک ازهرکدام 2 قاشق غذاخوری

 

حالا این حلوارو میشه به شکلهای مختلف درآورد ، بعضی ها همین طوری داخل بشقاب تزئین میکنن و روش پودر نارگیل میپاشن ، بعضی ها هم داخل نان میکادو میزارن که اونم خوشمزه میشه ، منم به صورت رولت دراوردم به این ترتیب که داخل یه ظرف مستطیل پلاستیک کشیدم و حلوا رو روش پهن کردم بعد مواد داخل رولت رو با هم مخلوط کردم و پاشیدم رو رولت

 

 

رولش کردم و بعد برش زدم.

 

تزئین حلوا به شکل گل

 

برای درست کردن این حلوا ازیه بشقاب بزرگ استفاده کردم ، وسط بشقاب رو حلوا ریختم ،روش یه لایه شکلات کشیدم و گذاشتم یخچال تا ببنده بعد باقیف دورتادورش رو شکوفه زدم به این ترتیب پایه حلوا اماده شد
بعد مثل خمیر چینی چند نوع گل درست کردم که به نظر خودم زیباترین و ساده ترینش گل رزه

برای درست کردن گل رز:

برای غنچه وسطش دوتا کارمیتونید انجام بدید
الف: یه مستطیل به ابعاد تقریبی 15 در4 سانت وعرض 0.5 سانت ازحلوا ببرید و بپیچید
ب: با دستتون یه بیضی گلابی مانند کوچولو درست کنید

درمرحله بعد چیزی که لازم دارید دایره دراندازه های مختلفه که به ترتیب ازکوچیک تا بزرگ حول این غنچه بپیچید

به همین سادگی گل رز قشنگی درست میشه

بعد ازاین که گلها و برگها رو روی پایه سوار کردم یه بلبل کوچولو بادستم شکل دادم و یه اشیانه مانند هم درست کردم و کنارگلها قراردادم بعد تو سه چهارم حاشیه بشقاب با قیف اون طرحهای مثلا تذهیب رو زدم همین!

[ چهارشنبه ۱٦ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:٤٠ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed