دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

با تشکر ازنوری جون

 

 


مواد لازم

کره: 50 گرم
روغن جامد: نصف پیمانه سرخالی
روغن مایع: یک چهارم پیمانه
آرد: 2 پیمانه
آردبرنج : یک پیمانه
آرد نخود چی : 1 پیمانه
هل: دوقاشق سوپ خوری
گلاب غلیظ : یک چهارم پیمانه
شکر: 2 پیمانه
آب : یک پیمانه
زعفران: مقداری

طرز تهیه

ابتدا کره و روغن مایع و جامد را در تابه ریخته کمی که داغ شد آرد سفید را میریزیم و تفت میدهیم تا کرم رنگ شود

 

سپس آرد برنج را میریزیم و تفت میدیم تا شتری رنگ شود

 

در آخر آرد نخودچی را اضافه و تفت میدهیم که سرخ شود ولی تیره نشود و ازروی حرارت برمیداریم

 


شکرو آب را جدا گانه می جوشانیم تا قوام بیاید وقتی هم شربت و هم مخلوط آردها کمی (خیلی کم )داغی خود را از دست داد کم کم مخلوط میکنیم و حل و زعفران را نیز کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا زمانی که حلوا ازظرف جدا شود

 

بعد به دلخواه تزئین میکنیم.

این حلوا خیلی خوشمزه ست حتما " امتحانش کنید.

[ پنجشنبه ۱٥ مهر ۱۳۸٩ ] [ ٤:٤٢ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed