دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 

 


مواد لازم

 

آرد: 5 لیوان

پودر قند: 2.5 لیوان و 3 قاشق غذاخوری پر

روغن جامد: یک لیوان

روغن مایع : یک چهارم لیوان

زنجبیل : 2 قاشق سوپ خوری پر

نسکافه : یک قاشق غذاخوری

کاکائو : یک قاشق غذا خوری پر

گردوی خرد شده : نصف پیمانه

 

طرز تهیه

آرد رو تفت بدید وقتی بوی آرد دراومد روغن ها رو بهش اضافه کنید و تفت بدید ، برای این حلوا نباید رنگ آرد تیره باشه ، به محض اینکه بوی خامی ارد ازبین رفت از رو گاز بردارید و 2.5 لیوان قند رو بهش اضافه کنید و سریع هم بزنید تا خوب باهم مخلوط بشن بعد حدود یه لیوان ازاون رو تو یه ظرف دیگه بریزید و با کاکائو ، نسکافه و 3 قاشق قند خوب مخلوط کنید تارنگ حلوا شکلاتی بشه ، مابقی مواد رو هم با زنجبیل حسابی مخلوط کنید ، ته یه ظرف مستطیل پلاستیک بکشید و حلوای زنجبیلی رو روی اون پهن کنید برای این کارازقاشق کمک بگیرید و سعی کنید تا اونجا که میتونید فشار بدید تا حلوا حسابی منسجم بشه وقتی خوب صاف شد، حلوا شکلاتی رو هم به همین روش روی اون پهن کنید و درانتها گردو رو روش بپاشید و با قاشق فشار بدید تاگردو ها به مایع بچسبه ، روی حلوا رو با پلاستیک بپوشونید

 

حد اقل 24 ساعت بزارید تو دمای معمولی اتاق بمونه ، بعد برش زده و سرو کنید.

[ یکشنبه ۱٥ شهریور ۱۳۸۸ ] [ ٤:٥٥ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed