دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان


موادلازم



آرد گندم سفید: 4 پیمانه

آرد نخود چی : 2 پیمانه

پودر هل سبز: 2 قاشق غذاخوری

گلاب سنگین : نصف پیمانه

بادام ریزشده : یک ونیم پیمانه

روغن جامد: یک پیمانه پر

روغن مایع :پیمانه

پودر قند: یک ونیم پیمانه

پودر پسته: به میزان لازم

 

 

طرز تهیه

 



آرد رو تفت میدید تا جائی که بوی آرد به مشامتون برسه ( تقریبا 5 دقیقه) بعد روغن ها رو بهش اضافه میکنین و 5 دقیقه دیگه تفت میدید بعدش آرد نخود چی رواضافه کنید ( حتما هردوتا آرد رو 2 بار الک کنید ) کمی تفت بدید حد الامکان رنگ آرد زیاد تغییر نکنه ،کل مرحله تفت دادن ازاول روی حرارت ملایم بیشتر از20دقیقه طول نمیکشه ، درآخر بادام رو اضافه کنید مخلوط کرده وازروگازبرداریدو اجازهبدید کمی خنک بشه.

 

 هل ، قند و گلاب رو هم بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید ، به طور سنتی با کفگیر ازاین حلوا برمیدارن و برمی گردونن تو بشقاب ، من بعد ازاین کار یه خورده مرتبترش کردم ، در انتها روی حلوا رو باپودر پسته یا پودر قند می پوشونین ، این حلوا درحال حاضر یکی ازحلواهای مدروز! تو تبریزه  به طوریکه دراندازههای کوچک داخل کپسولها تهیه میشه و برای عزاداریها یا مراسم مختلف مورد استفاده قرار میگیره

[ یکشنبه ۱٥ شهریور ۱۳۸۸ ] [ ٤:٥٩ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed