دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 

 
 

مواد لازم

آرد 3 پیمانه
پودر قند: 3پیمانه
روغن جامد: سه چهارم پیمانه
روغن مایع : یک چهارم پیمانه
کره : 150 گرم
زنجبیل: یک قاشق غذاخوری
نسکافه: یک قاشق چایخوری
کاکائو : یک قاشق مربا خوری
هل: یک قاشق چایخوری
زعفران دم کرده : مقداری
بادام ریز شده : یک دوم پیمانه

طرز تهیه
 
ارد رو کمی تفت میدین تا بوی خامیش گرفته بشه ولی سرخ نشه بعد روغنها و کره رو اضافه می کنید و تفت میدید اگه به اندازه کافی سرخ نشه کیفیت حلوا بد میشه و موقع خوردن به دهنتون می چسبه ! برای اینکه بفهمین تفت دادنش کافیه یا نه ،یه کوچولو از آرد رو تو یه استکان آب سرد بریزید اگه آرد همش ته نشین شد معلومه که سرخ کردنش کافی بود ،خیلی مهمه که به اندازه تفت بدبد تا هم حدالامکان رنگش تیره نشه هم کیفیتش خوب دربیاد بعد ازروی گاز بردارید وپودر قند رو قاطی کنید فقط دوقاشق از پور قند رو کنار بزارید وقاطی مواد نکنید
موادتون رو سه قسمت کنید ،
قسمت اول رو با زنجبیل و زعفرون حسابی مخلوط کنید
قسمت دوم رو با هل و بادام
و قسمت سوم رو با نسکافه ، کاکائو و دوقاشق پودر قندی که داشتید ، بعد لایه لایه به هرترتیبی که دوست داشتید تو یه سینی پهن کنید روش پور نارگیل بپاشید و بزارید 3 ساعت تو هوای معمولی اتاق خودش رو بگیره و بعد برش بزنید
این حلواخیلی خیلی خوشمزه میشه امیدوارم درست کنید و ازش لذت ببرید
[ دوشنبه ۱٥ تیر ۱۳۸۸ ] [ ٥:٠٠ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed