دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان
رنگینک یه نوع دسر ایرانیه خوشمزه ست که جایگاه خاصی سرسفره های افطاری مخصوصا" درجنوب ایران داره ، درانواع بسیار متنوعی درست میشه ، این مدلی که امروز می نویسم یکی ازروشهای سنتی برای تهیه این دسره.

 


مواد لازم برای 5 نفر

 

خرمای رطب : 10 عدد

گردو: مقداری

آرد : یک پیمانه

پودر قند: یک سوم پیمانه

پودر هل و دارچین : ازهرکدام یک قاشق چایخوری

کره : 50 گرم

روغن جامد: دو قاشق غذاخوری

روغن مایع : یک چهارم پیمانه

 

طرزتهیه

 

خرمائی که استفاده میکنید حتما باید رطب باشه ، یعنی همون خرماهای سیاه و نرم و خوشمزه

خرما ها رو بشوئید هسته شون رو درآرید و پو ستشون رو بکنید ، پوست رطب بعد ازشستن به راحتی کنده میشه

داخل خرما به جای هسته ؛ گردو بزارید

خرماها رو به هرشکلی که دوست داشتید ، تو ظرف بچینید

آرد رو الک کنید و تفت بدید

وقتی بوی خامیش گرفته شد ، کره و روغن جامد ومایع رو اضافه کنید ، آرد رو به هراندازه که دوست دارید تفت بدید ( رنگش به دلخواه خودتونه ) بعد هل و دارچین رو اضافه کنید و ازرو حرارت بردارید ،

وقتی ازداغی افتاد پودر قند رو اضافه کنید وخوب مخلوط کنید ، مایع رنگینک دراین مرحله کمی شل تر ازحلوای معمولیه ،

بعد این مایع رو بریزید رو خرما ها و شکل بدید

بعد روش رو با هرچی دوست داشتید تزئین کرده و بعد ازخنک شدن سرو کنید.

 

نکته: میتونید دارچین رو به حلوای رنگینک اضافه نکنید بعد به عنوان تزئین روش بپاشید.

[ سه‌شنبه ۱۸ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱٢:٥٧ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed