دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 


موادلازم

شیر: ۴ لیوان

آرد برنج مرغوب: ۴ قاشق غذاخوری

گلاب یا عرق شاهسبرم : یک چهارم پیمانه

کاکائو: یک قاشق غذاخوری

آب جوش برای حل کردن کاکائو : یک چهارم پیمانه

شکر: نصف پیمانه

شکلات تخته : مقداری

 

طرز تهیه

 

شیر و آرد رو با هم مخلوط کن، بزارید رو حرارت و مدام هم بزنید تا بجوشه و غلیظ بشه ، شکر و گلاب یا عرق شاهسبرم رو بهش اضافه کنید یه کم ازفرنی سفید رو تویه ظرف بکشید به بقیه ش کاکائورو حل کرده واضافه کنید وقتی خوب مخلوط شد ازرو گازبردارید ( بعد از اضافه کردن مواد معطر نباید زیاد بجوشه چون عطرش کمتر میشه )

فرنی کاکائوئی رو تو ظرفهای تک نفره بکشید بعد فرنی سفید رو باقاشق تو شکلهای مختلف بریزید روش و درنهایت شکلات تخته رو آب کنید و روی فرنی هارو طرح بزنید ، بعد بزازید یخچال تا حسابی خنک بشه و نوش جان کنید.

 

 

[ سه‌شنبه ۱۸ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱:٤٤ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed