دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 

 


مواد لازم
 
 
شیر : 4 لیوان

آرد برنج مرغوب: ۴ قاشق غذاخوری

گلاب یا عرق شاهسبرم : یک چهارم پیمانه

شکر: نصف پیمانه

شکلات تخته : ۵۰ گرم

شکلات چیپسی : مقداری

زعفران دم کرده: مقداری

موز انبه و آناناش خرد شده: جمعا: یک لیوان ( میتونید ازهرمیوه ای که فکرمیکنید طعمش بافرنی خوبه استفاده کنید )

طرزتهیه

شیر و آرد رو با هم مخلوط کنید و بزارید رو حرارت ، بزارید رو حرارت و مدام هم بزنید تا بجوشه و غلیظ بشه ، شکر و گلاب یا عرق شاهسبرم رو بهش اضافه کنید و ازرو حرارت بردارید 

 فرنی را سه قسمت کرده ،  یک قسمت با شکلات آب کرده مخلوط کنید وبریزیدته ظرف کمی که خودش رو گرفت قسمت دوم رو زغفرونی کرده بریزید روش خودش رو که گرفت میوه های خرد شده رو بریزید روش و قسمت سفید رو هم بریزید رو میوه ها و بعد ازبستن رویه ، شکلات چیپسی روبپاشید روش.

نکته: برای اینکه درفاصله بسته شدن رویه ها فرنی داخل ظرف اصلیتون سفت نشه اون رو روی حرارت بسیار ملائم قراربدید تا گرم بمونه

[ سه‌شنبه ۱۸ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱:٤۸ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed