دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان


طرز تهیه مثل شیربرنج هست که قبلا براتون نوشتم ، برای اینکه موقع کشیدن تو ظرف این دوتا رنگ با هم قاطی نشن ، اول شیربرنج سفید رو ریختم بعد با یک بشقاب مربع شکل قسمت سفید رو جمع کردم تو یه طرف ظرف و این بشقاب رو مثل سد با دستم نگه داشتم و سپس شیربرنج نسکافه ای رو ریختم و آرام بشقاب رو ازداخل شیربرنج خارج کردم ، روش رو هم بامربای خیار و به تزئین کردم .

 برای درست کردن شیربرنج قهوه ای رنگ  میتونید ازپودر نسکافه یا کاکائو استفاده نید ، به قسمتی ازشیربرنج که کاکائو یا نسافه افزودید کمی شکر اضافه کنید تا تلخیش رو بگیره.

 نکته : بعضی ها برای اینکه شیربرنج رو چند رنگ درست کنن مایع اون رو خیلی سفت میکنن ، بعد مثل خمیر تو ظرف هرطوری که خواست میریزن ، این شیربرنج بعد از خنک شدن کامل سفت شده وقابل برش میشه ! اما دیگه کیفیت واقعی شیر برنج ایرانی رو نخواهد داشت و بیشتر شبیه شیربرنج هندی خواهد بود.

[ سه‌شنبه ۱۸ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ٢:٢٠ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed