دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

هرچند الان فصل مناسبی برای خوردن کاچی نیست ولی بخاطر گل روی " بی بی گل" عزیز ، یکی از خوانندگان وبلاگ که طرز تهیه این کاچی رو خواستن ، آموزشش رو می نویسم .

این کاچی خیلی پرادویه ست و بیشتر خاصیت درمانی داره ، طبعش بسیار گرمه و برای افراد گرم مزاج اصلا مناسب نیست ، اگه بیماری فشار خون دارید درخوردن این کاچی احتیاط کنید.

 


مواد لازم

آرد : ۲ قاشق سو پخوری

روغن زرد ( کرمانشاهی ) یا کره : ۵۰ گرم

آب : ۴ لیوان

شکر : یک پیمانه

زردچوبه ، رنجبیل و دارچین : ازهرکدام یک قاشق غذاخوری

کنجد: نصف پیمانه

 

طرز تهیه

آرد رو به همراه روغن تفت بدید تا بوی خامیش گرفته بشه بعد ادویه جات رو اضافه کنید کمی تفت بدید و آب رو اضافه کنید ، شکر و کنجد رو هم اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کاچی کاملا یکدست شده و بجوشه ، یه جوش که زد ، سرو کنید.

[ سه‌شنبه ۱۸ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ٢:٤٠ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed