دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

فقط مواظب انگشتهاتون باشید!

با تشکر از لیدای عزیزم به خاطر این آَش خوشمزه ....


 

 


 

مواد لازم

 

جعفری خرد شده : 500 گرم

 

گوشت چرخ کرده : 500 گرم

 

پیاز رنده شده : یک عدد درشت

 

آب مرغ رقیق : تقریبا" 2 لیتر

 

سیررنده شده: 4 حبه

 

نعناع خشک : 2 قاشق غذاخوری پر

 

پاستا گوش ماهی ریز: 2 پیمانه

 

رب ، نمک ،فلفل و آبلیمو: مقداری

 

 

 

طرزتهیه

 

جعفری و آب مرغ را مخلوط کرده و روی حرارتبزارین تا جعفری بپزه ،

دراین زمان کوفته قلقلی ها رو آماده کنین به این ترتیب که آب پیاز رو بگیرید و با گوشت نمک و فلفل خوب ورز بدید، وقتی جعفری پخت قلقلی های خیلی کوچیک به اندازه فندق درست کرده و بندازید تو مخلوط آب مرغ و جعفری و اجازه بدید تا قلقلی ها پخته بشن ( تقریبا 5 دقیقه زمان میبره )

بعد پاستا ، رب ،سیر و نمک رو اضافه کنید و اجازه بدین خوب جوشیده جا افتاده ولعاب بدهد ( بعضی ها دوست دارن یک قاشق آرد هم اضافه کنن تا آش لعاب بیشتری داشته باشه) وقتی آش خوب جا افتاد نعناع را افزوده ازروی حرارت بر داشته و به همراه آبلیمو سرو کنید.

[ پنجشنبه ۱۸ فروردین ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:۱٧ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed