دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

مامان من آش رشته های معرکه ای می پزه ، یادمه وقتی بچه بودم همیشه یه دفتر دستم بود ومدام ازش می پرسیدم مامان اینو چطور می پزن اونو چطور می پزن البته هنوز هم این عادت رو ترک نکردم

این آش رو با دستور بی نظیر مامان جونم پختم و میخوام تجربه م رو برای شما هم بنویسم البته فرصت تزئین نداشتم شما میتونید آش رشته رو به طرق زیبائی تزئین کنید.

آش رشته جزو اون آشهای بسیار پرطرفداره و خیلی کم هستند افرادی که دوسش نداشته باشن ، این آش من جمله اون آشهائی هست که با کشک سرو میشه ( توجه داشته باشید که آش رشته با آش کشک فرق داره من دیدم خیلی ها این دو رو با هم اشتباه میگیرن !)

 


مواد لازم

نخود : یک و نیم پیمانه

لوبیا ( ترجیحا" لوبیا سفید ) : یک پیمانه

عدس: یک پیمانه

بلغور گندم : یک پیمانه

رشته آش : تقریبا" دو لیوان

سبزی آش :تقریبا" ۴ لیوان

تلخون خشک : نصف پیمانه

آرد : ۲ قاشق سوپ خوری

آب مرغ یا گوشت : ۴ لیوان

آب : به میران لازم (تقریبا" ۲ لیتر)

پیاز ریز شده : ۲ عدد

سیر رنده شده : یک بوته

کره : ۵۰ گرم

نمک : مقداری

مواد لازم برای تزئین

نعناع داغ

سیر داغ

پیاز داغ

کشک سفت

....

طرزتهیه

حبوبات رو از۲۴ ساعت قبل خیس کنید ، میتونید اونها رو جدا بپزید و مورد استفاده قراربدید یا میتونید به روش زیر عمل کنید که خوشمزه تر هم هست.

پیاز رو داخل کره تفت بدید تا جائی که نرم بشه بعد آب مرغ و آب رو بریزید روش و نخود ولوبیا رو هم بریزید و درظرف رو بزارید ، بعد ازجوشیدن حرارت رو کم کنید تا نخود لوبیا نیم پز بشن ، سپس عدس و بلغور رو اضافه منید و اجازه بدید تا حبوبات کامل بپزند ، درادامه سبزی ، تلخون و سیر رو اضافه کنید و وقتی سبزیجات کامل پخت رشته و نمک رو بزنید .

آرد رو تو یه لیوان آب حل کنید بعد ازصافی رد کنید و بریزید تو آش و مرتب هم بزنید تا کاملا مخلوط بشه ( این آرد باعث میشه که آش هلیم بندازه این اصطلاحیه که ما توترکی به کارمیبریم )

وقتی رشته ها کامل پخت و آش جا افتاد ، اون رو تو ظرف مورد نظر بریزید ، به مقدارلازم کشک باهاش مخلوط کنید و روش رو با پیازداغ ، سیرداغ ، نعناغ داغ و هرچیزی که دوست داشتید تزئین کنید.

نکته : تو هرقسمت ازپخت اگه احساس کردید آب آش کمه ، آب جوش بهش اضافه کنید.

[ پنجشنبه ۱۸ فروردین ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:٢٧ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed