دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

یه سوپ خوشمزه امیدوارم درست کنید وازش لذت ببرید

 

 


مواد لازم

 

ساقه کرفس ریز شده : 2 لیوان

گندم یا جوی پخته : 2 لیوان

ییاز ریز شده : یک عدد

فلفل سبز یا قرمز (چیلی ) حلقه شده : دو عدد

آب مرغ : 4 لیوان

آب : 3 لیوان

برگ کرفس جوان ساطوری شده : نصف پیمانه

کره: 20 گرم

نمک و زعفران : مقداری

 

 

طرزتهیه

 

پیاز رو تو کره تفت بدید وقتی سبک شد ، ساقه کرفس رو بهش اضافه کنید

بعد ازکمی تفت دادن ، گندم ، فلفل حلقه شده ( من ازچیلی استفاده کردم )آب و آب مرغ رو اضافه کنید واجازه بدید تا کرفس ها بپزه

بعد زعفرون ، نمک و برگ کرفس رو اضافه کنید بعد از یکی دو جوش سوپ خوشمزه شما آماده ست.

 

نکته: اگه دوست ندارید سوپ تند باشه به جای فلفل از نصف فلفل دلمه ای خرد شده استفاده کنید.

[ پنجشنبه ۱۸ فروردین ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:۳٠ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed