دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

یه سوپ خیلی سبک وساده مناسب برای شام

 


موادلازم

 

جوی پخته : حدود دولیوان

قارچ ورقه شده: ۲۰۰ گرم

شیر: دولیوان

فلفل دلمه ای خرد دشه: یک عدد

آب مرغ : ۴ لیوان

نمک فلفل سیاه ، آبلیمو : مقداری

 

طرزتهیه

 

همه مواد به غیر از چاشنی ها و قارج رو با هم مخلوط کنید بزارید یه ربع بجوشه ، بعد قارچ ها رو اضافه کنید

مواظب باشید چون شیرداره سر نره ، قابلمه رو بزرگتر بگیرید و حرارت رو کم کنید وقتی سوپ جا افتاد ( تقریبا بعد از۲۰ دقیقه ) نمک و فلفلش رو تست کنید و موقع سرو هم توش آبلیمو بریزید.

به همین راحتی

نوش جونتون

[ پنجشنبه ۱۸ فروردین ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:۳٢ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed