دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

پتاژها جزو خانواده سوپ ها هستند، سوپهای غلیظی که به سختی مواد تشکیل دهنده اونها مشخصه وتوبعضی ازانها مواد سوپ میکس میشن ، این سوپها برای سرو فنجانی بسیار مناسب هستند.پتاژ قارچ به نظرمن یکی ازخوشمزه ترین پتاژهاست وبرای مهمونی های عصرونه خلی مناسبه.

دستور اصلی این پتاژ بسیار پرکالریه ، اما من کمی تغییر تودستوراصلی دادم ، هردوروش رو براتون مینویسم تا هرطور که دوست داشتید تهیه کنید.

 


مواد لازم

 

کره 50 گرم

زرده تخم مرغ 2 عدد

خامه 200 گرم

شیر: دو و نیم لیوان

آب مرغ یا گوشت یا قلم: دو و نیم لیوان

قارچ : ۵۰۰ گرم

آرد گندم: ۵۰ گرم یا دوقاشق سوپ خوری

نمک و فلفل و آبلیمو: مقداری

 

طرزتهیه

 

قارجها را یارنده کنید یا ورقه ورقه بعدش تو کره روی حرارت زیاد ۲ دقیقه تفت بدید

آرد رو تو شیر سرد کاملا حل کنید وبزارید رو حرارت هم بزنید تا غلیظ بشه بعد آب مرغ رو بهش اضافه کنید یه جوش که زد قارچها رو با کره ای که توش تفت داده شدند بهش اضافه کنید نمک وفلفل رو بریزید واجازه بدید جابیفته ( ۱۰ دقیقه بیشتر طول نمیکشه ) بعد از رو حرارت بردارید وخامه رو افزوده خوب مخلوط کنید.

زرده ها رو توظرفی که میخواهید سوپ رو سرو کنید بریزید با چنگال هم بزنید و پتاژ داغ رو بریزید روش و به همراه لیمو یا آب لیمو سرو کنید.

نکته اول: من مرحله آخر یعنی اضافه کردن زرده تخم مرغ رو به کل حذف میکنم . ازتصورش حالم بد میشه که بخوام این همه چربی رو با هم بخورم

نکته دوم: من همچنین مقدار خامه رو هم نصف میکنم یعنی از ۱۰۰ گرم خامه استفاده میکنم.

نکته سوم: به نظر من خیلی خوشمزه میشه که برشهای لیموترش رو بندازید تو پتاژ تا طعم خوب پوست واب لیموترش تواما" با پتاژ مخلوط بشن.

[ پنجشنبه ۱۸ فروردین ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:۳٤ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed